Hej snön

I SAMARBETE MED ZOÉGAS

kenya115
Hej Sverige och snö. Fasiken vad kallt här är! Nu sitter jag på Arlanda och väntar på flyget till Kastrup så att jag kan åka till Sverige.. Jag har lämnat världens resekompisar och varma Kenya och de kärleksfulla Kenyanska människorna. 
kenya13

Hur ska jag kunna återberätta allt för dig? Vi har haft med oss en filmare på resan så det kommer en film snart i alla fall. Jag har 1598 kort… och 290 filmsnuttar….

snö

Simon var med som filmare på resan och han hade många nyfikna kompisar

Jag ska visa familjen allt ikväll. Dom kommer att skratta när dom hör och ser att deras mamma/fru kissat stående i ett hål i marken. Jag skrattar fortfarande åt det själv faktiskt. Och vet du, jag har varit på en kafferesa men aldrig druckit så lite kaffe som jag har gjort dessa dagarna =)

kenya12

Godaste koppen kaffe gjord på alldeles purfärskt pressade böner! Det var en ”white coffee” eftersom det var mjölk i.

Nä, kaffe, kissa sittande och på ännu ett flyg!  Sen är det familjemys hela dagen <3

Vad ska du göra?

Men du, GLÖM INTE TÄVLINGARNA PÅ INSTAGRAM!!!! Dom går ju ut idag och i morgon, men det kommer en ny 😉

 

  1. JanneN skriver:

    ”Nu sitter jag på Arlanda och väntar på flyget till Kastrup så att jag kan åka till Sverige..”
    Låter ju ganska rationellt. 😀

    1. Fnulan skriver:

      Hahah eller hur!!!! Galet men sant, Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..