ANNONS

Lata mamman avslöjar sanningen bakom det perfekt…

/

Nä. varför ska man låtsas, är det inte bättre att vara ärlig mot sig själv och alla andra. Det kan inte bara vara jag som känner att alla andra mammor/pappor är så sjukt ambitiösa och ”duktiga” Jag HATAR förresten ordet DUKTIG. Bläää kräkord… Jag får känslan: -Åh duktig vovve… Typ… men det är ett annat inlägg

Jag får alltid kräkkänsla inför den första december, det ska tas fram med de ting som förstör mitt hem, julgrejerna. usch. Dom står alltid längst in i garderoben och på ett år har det kommit in massor med onödigt bråte framför. Och den där kalendern också. Kan vi inte bestämma att nästa år räcker det med en chokladkalender till kidsen?

I år ville Mira gärna ha en sån kalender med paket varje dag (som alla andra barn får) men jag stod där dagen innan hon sa det och jag fick julutslag över hela kroppen. Men då kom jag på det, jag fick en grej för TRE år sedan av Panduro, en pysselkalender!! Jag tyckte att Mira var för liten då. YEAH, den som spar han har! Och jag känner mig som världens bästa mamma!

I did it!!! Och du vet väl hur pysslig Mira är? Touch down, Bulls eye! Fy fan vad bra jag är!

Vad tycker du om jul(skit)grejer?

julkalender1

Varje dag tar Mira en påse med nytt pyssel i =) Jag har ingen aning om Panduro fortfarande har sådan eftersom denna är tre år gammal.

Pyssel

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00