Nu är jag lite mer lycklig

Eller jag är lite lycklig =) Från misären i Kenya till ett ilandproblem som löst sig. Tvära kast eller vad säger du? Nä jag har inte glömt vad jag sett, det gör man aldrig. Däremot så inser jag att jag måste leva vidare och kan hjälpa härifrån. Jag är tacksam.

Jag har upptäckt en funktion i min dator som jag bara älskar och trodde aldrig att det kunde vara sant. Nu kan jag blogga jättemycket. Man kan nämligen diktera det man vill skriva så slipper man skriva det. Snacka om att jag sparar massor med tid och så då kommer det också in texten i bloggen. Jag som är ganska pratig av mig kan nog ha en del att säga =) Problemet är att det är en MAC… Dom som känner mig är lika chockade som vad jag är..

Nu ska jag iväg och ha utbildning med jobbet <3

KRAM

Misär i Kenya

Jag har så många fantastiska bilder från resan till Kenya, dom kommer lite efterhand.

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..