ANNONS

Att ta familjen på äventyr i Polen

/
---EN RESA I SAMARBETE MED STENA LINE---

Nu sitter vi på en MC Donalds i Rumia-Polen och inväntar att Aquapark Reda ska öppna. Hela familjen är med på äventyr, underbart. Igår körde vi mot Karlskrona till Stena Lines färjeterminal och det tog ungefär två timmar och massa julsjungande i bilen gjorde att jag vrålade av glädje när vi äntligen var framme på Stenas Färjeterminal. Mina öron behövde semester…..

Jag ser vår familj som en ”Sune-familj” när vi är iväg.. Kaos… TACK CAROLINE för passning av katt och hus <3

Ja men oj jag glömde visst berätta för familjen att resan ska filmas, men det är ju bara en pytteliten detalj =)

Familjen på äventyr

Vi kom på julbåten Vision 19:00 och kom upp i hytten. Det var jag och de andra byrackorna som skulle bo i ”hund-hytt”. Båten var nämligen smockfull så vi fick ta vad vi fick. Men ärligt, hytten var ju mycket rymligare och jag kunde sprida ut mig ordentligt. Och vet du, födelsedagsgrisen blev gratulerad i hytten med skumpa och choklad =)))

15451095_10154699489379000_740312841_n

Vi valde bort julbordet och åt på Metropolitan istället. Jag tycker om att bli serverad vid bordet och njuta av lugnet. En otroligt god trerätters kostade 229 kr!!

Per kom och mötte oss i restaurangen med kulorna i skägget 😉

Stena Vision

Cheddarostpaj

Cheddarostpaj med kantareller

Vildsvin

Vildsvin med rårörda lingon och världens godaste gräddsås

chokladmousse

Chokladmousse med blåbär och saltade mandlar

vin

Cornelia är INTE lik sin mamma, hon ratade bubblet hon fick. Hur kan man RATA BUBBEL???

VÄRLDENS BÄSTA FÖDELSEDAG,
Familjen är tillsammans

2
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00