Dags för ny plastikoperation

Ja, precis som du läste så blir det en ny plastikoperation av tudorna- de vackra behagen. Den 22 december lägger jag mig på operationsbordet på Aleris Plastikkirurgi (f.d. Tereskliniken) och lämnar mig i händerna på världens bästa Gie. Jag känner mig så otroligt lugn och trygg så det är absolut ingen fara. Det är konstigt att säga det men jag har saknat den intensiva kontakten med världens bästa gäng i Malmö. Det är som ens familj på ett konstigt vis. Så nära och kära är dom hela bunten.

Varför jag ska göra ny operation?

Jo, jag är så SJUKT NÖJD med bröstförminskningen och lyftet jag gjorde för mer än ett år sedan. På det sista återbesöket var dock inte Gie nöjd.. Jag har sagt det innan; hon kräver perfekti0n av det arbete hon gör. Vid sidorna under armhålorna har det liksom blivit ett extra veck med hud. Det är det hon vill ta bort. Vi har provat att förlänga ärret men det hjälpte inte så detta är sista utvägen. Som tur är kostar det inget eftersom det är en korrektion och ingår i den första operationskostnaden. På ett sätt tycker jag ändå att Gie har rätt i det hon säger. Har man lagt så mycket pengar som jag gjort så ska det också vara perfekt resultat.

Så låt oss fixa till det sista!

Lugna, proffsiga Gie. Och det är värt att berätta om hennes stora hjärta! Hon utför operationer nere i Madagaskar

Lugna, proffsiga Gie, älskar hennes närvaro.

Jag har nog glömt visa dig en film jag gjorde efter min bukplastik, här ska du få se den =) Det känns så konstigt att se och höra sig själv men det är roligt att lyssna på vad jag har att säga =)

Vill du läsa mer om min bröstförminskning eller bukplastik så kan du läsa det på kategorin Aleris Plastikkirurgi eller klicka på namnet här. Jag är väldigt öppen om mina operationer så du får gärna fråga allt du vill.

 

LOADING..