Mira har brutit ihop av ”Mamma djurplågaren”

Oj vilket liv vi har haft här hemma. Mira har brutit ihop på grund utav mig, ”Mamma djurplågaren” nummer ett. Senaste lusmedlet har inte hjälpt och jag stod frustrerad och pratade med expediten på apoteket. Då fick jag världens bästa tips av Majvy. Jo man ska tydligen ta bandbomull och kamma håret med! Det gör så att gnetterna fastnar i den kletiga bomullen.

HALLELUJA!

Trots att vi har kammat med luskammen innan idag så kom det massor med äckelpäckelgrejer! Jag kan inte ens visa en bild på det för då kräks du säkert.

Däremot något ännu äckligare var att jag var tvungen att stoppa alla bomullstussar med lusskit i en burk. Mira var nämligen hysterisk;
-Mamma man får inte döda djuuuuuuuur!!! Det är inte snällt!!!
Och så femtio krokodiltårar på det.

Så ja, vi har en glassburk med lussbajs och lusägg i… Tydligen ska dom fira jul där..

 

Djurplågeri

Fixa bandbomull, fyll en kam med det genom att liksom ”slå” in det. Kamma sen med det i håret så fastnar skiten.. ÖRK men BRA

Kollade du på sista avsnittet på Så mycket bättre? Danny är min stora favorit!

 1. Min stora dotter har haft löss en gång, och det var inte någon större invasion så det var fort avklarat men fy faaan vad äcklad jag var hela tiden. Dottern har sjukt tjockt hår, är jätte håröm så det var ju jättekul att luskamma henne.Not.
  Sen var jag ju tvungen att kolla de andra och mig själv också. Antagligen hade jag tur att hitta det på ett tidigt stadium för vi andra slapp undan.
  Men att sitta och dra av lusäggen tog nog längst tid av allt, och jäklar vad de sitter hårt.
  Örk.

  1. Fnulan skriver:

   Ja så små skitar med så stor kraft.. BLÄÄÄÄÄÄ hatar dom!!!!!! Skönt att ni inte drabbades för hårt. KRAM

 2. Jenni skriver:

  Eh, man kan ju säga att ni lyckats m att få en mycket vänlig själ till flicka. Visserligen visste jag det redan men oj så det kan bli.Dessa parasiter m ägg får man döda enligt mig i alla fall. Attans vad det kliar i mitt hår nu…..måtte de inte sprida sig genom skärmen . Heja på i fighten mot äckel djuren, du vinner!! Kram

  1. Fnulan skriver:

   Ja nu är hjälmen på för nu är det strid KRAM

 3. Heidi skriver:

  Lider med er och måste dela med mig av ett medel som verkligen fungerar. Det heter Paranix Sensitive och ska sitta i över natten. Dödar lössen OCH ÄGGEN. Lovar. Efter flera veckor med löss provade vi detta medel och YES det fungerade. Alla andra medel dödar endast lössen trots att det står på förpackningen att de ska döda både löss och ägg. Det är därför man upplever att man efter behandling är fri från dem men efter en vecka har nya ägg kläckts och problemt börjar om….och om och om.

  1. Fnulan skriver:

   ÅH jag stod och valde mellan det och den andra Paranixen, ska köpa den nästa gång. TACK <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..