Barnen av idag goes virtual reality

Barnen av idag är inte de barnen vi är. Dom lever inte i det riktiga livet utan i virtual reality. Detta såg jag verkligen bevis för i morse. Mannen hade ordnat en adventspresent till Mira och hennes kusiner. Dom fick presenterna precis när jag hade satt fram en massa pyssel så att vi skulle julmysa.

Tji den…

Pappan tog hem priset för bästa föräldrar alla kategorier för all framtid. Som straff ska jag göra allt julgodis själv utan Miras hjälp.  SÅ DET SÅ. Och ännu värre, jag ska äta upp allt själv också.

Julpyssel

Supermorsan gick ut hårt och dukade fram ett bord med julpyssel. Jippie idag ska vi producera julklappar var min tanke

virtual reality

Sen kom superfarsan och gav barnen deras adventspresent så var det såklart kört på alla sätt.
OBS, detta är en otroligt billig version av VR glasögon köpta på nätet! Mannen hittade dom på Ali Express.

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..