Gabriel älskar mamma

Gabriel älskar mamma, i alla fall vad jag inbillar mig. Lite mer just nu tror jag. Han är en sån som som tar på sig kläderna på morgonen och drar till skolan. Utan frukost eller något annat. Ja, jag antar att han tar hand om hygien för han luktar väldigt gott när han svischar förbi mig i all hast.

När älskade svärmor var på besök så blev hon förskräckt att pågen skulle åka till skolan utan att äta frukost. Hon fixade alltså goda mackor till honom och jag såg lyckan i hans ögon.

Jaha, jag förstår Gabriel, din mamma har misslyckats. Jag har lärt mig en läxa. Så hädanefter ska mamsen fixa. Jag har lyckats två gånger nu. Vilket tur att det är jullov på torsdag så att jag får vila upp mig. Det kräver sin kvinna att orka med ett sådant tungt ansvar.

Gabriel vans

På tal om kräksjukestatus, jag mår otroligt tjuvtjockt idag….. Håll tummarna!

Haha när jag sökte på magsjuka så hittade jag ett inlägg jag skrivit innan! Kolla här vad jag skrev om den känslokalla familjen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..