Borsta tänderna!!

Borsta tänderna

Hej fina vännen nu ska jag ÄNTLIGEN borsta tänderna. Jag hemma efter en dag på Aleris. Jag ska berätta allt men jag behöver vila lite. Under tiden får du roa dig med annat. Du kan få se denna bönan borsta tänderna ordentligt! Är jag helt galen eller är det ett okej klipp?

Jag har fått testa den nya tandborstsensationen ORAL-B GENIUS och fått äran att återge mina egna tankar om den.  Även om det är ett samarbete är det mina ord och ingen annans! Du vet att du kan lita på mig!

Vad jag EGENTLIGEN tycker? Och hur många tandborstar av fem möjliga får den? Är det något att ge bort i julklapp ens?
Alla svar kommer i klippet.

Borsta tänderna

 1. Mammsen skriver:

  Härligt att du bjuder på dig själv där i badrummet med brumme i munnen. Köpte själv vars en, dock inte denna avancerade sak, till mig och maken i höstas. Super nöjd är jag. Bäst är att min oxå säger till när det är för hårt. Iaf resulterade det till att barnen oxå fått vars en i julklapp. Jajo de fick vars en egen handenhet, jag har världens bacillskräck för att använda samma fast med olika/egna borstar.

  1. Fnulan skriver:

   Hahhha ja man är ju som man är eller blir man som andra <3 Ja men visst är det bra!!! Kramen fina

 2. Anne skriver:

  Kul att få höra hur du låter!
  Jag skulle dock få knäppen på en sån där tandborste. Hatar brummande saker i munnen. Vibrerar i hela skallen ju.
  Avskyr hårda borstar också. Jag använder en extra mjuk borste.

  1. Fnulan skriver:

   Haha ja så låter jag =)
   Jag hade skitsvårt för det i början men nu kan jag inte vara utan och haft brummande saker i flera år. Denna brummar minst hitintills.
   KRAMEN

 3. Eva N skriver:

  Klippet var helt okej, du var väldigt tydlig. Dock brummade tandborsten som en hel gräsklippare 😉

  1. Fnulan skriver:

   Haha men det gör den inte på riktigt, tyvärr var den nära microfonen =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..