Tankar inför bröstoperation (korrektion)

Hej vännen förlåt min sena ankomst ikväll men det är mycket inför bröstoperation imorgon. Det har inte varit någon bra dag alls och det känns som att det mesta hopar sig. En blogg med tusentals brutna länkar känns inte alls bra. Ett löneprogram som inte fungerat. En dator som dog. Ja och f*n och hans mormor eller nått.

Nu har jag i alla fall smetat in mig i Descutan och kammat taglet till hår (eftersom jag inte får ha balsam). Sängen är nybäddad och kläderna på kroppen är nytvättade.

Jag är skrämmande lugn inför morgondagen och inte ett dugg nervös. Det är skönt! Jag tycker inte att jag har något att vara nervös för då jag är i goda händer på Aleris. Jag känner alla där, dom känner mig så allt kommer att gå bra. Operationen är inte stor heller så det är ingen fara. Om du inte vet så är det en korrektion av förra bröstförminskningen. Du kan läsa mer om vad jag ska göra om du klickar på ordet som är mörkare =).

Jag tänker uppdatera så mycket som möjligt på min Facebooksida och Instagram under morgondagen. Så håll koll där.

Nu ska jag försök sova och andas lugnt. Tack för att du finns <3

Bröstoperation

Bild från uppvak på förra operationen, nöjd som bara den!

 1. Jenni skriver:

  Lycka till!!

 2. Lina skriver:

  Lucka till!!!! Massa Kramar

  1. Fnulan skriver:

   Tack fina hjärtat!!!

 3. MH skriver:

  Lycka till! Och en fridfull julhelg till er alla.
  Från Österlen/MH

  1. Fnulan skriver:

   Kram Majvi och detsamma till dig <3

 4. Wiilow skriver:

  ♥ gångerfemhundramiljonerkramarochstyrkatillfnulanbästa

  1. Fnulan skriver:

   Ååååå hej!!!! Saknat dig!!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..