Nyårstips

Inlägget sker i samarbete med Freixenet

Nu ska du få ett nyårstips av mig. Ja, så att du kan glänsa mer än vad du redan gör på nyår. Jag har för det första glammat till mina naglar lite extra men jag har även införskaffat årets snyggaste flaskor med bubbel.

I år har Freixenet släppt en specialutgåva med deras goda bubblor. Flaskorna är så lyxiga och snygga, eller hur? Vår tomte fick en flaska på julafton också. Jag måste säga att utseendet gör flaskorna till perfekt gå-bort-present på nyår, eller vad tycker du? Jag brukar köpa deras bubbel annars också men den snygga flaskan blev ett stort plus!

På torsdag kommer mina fina tjejer hit och ska dricka lite bubbel med mig och gissa vad jag bjuder på då!

Freixenet

Nyårstips

Du hittar flaskorna på systemet och har nummer:

Nr 7738 Cordon Negro Brut 84 kr; Spanien, Torr smak med liten jordighet, inslag av gult äpple, päron och citrus. Serveras vid 8-10°C som sällskapsdryck eller till lättare rätter av fisk.

Nr 7743 Carta Nevada 79 kr, Spanien Halvtorr, mild smak med inslag av mogna äpplen och jord. Serveras vid cirka 8°C som sällskapsdryck.

OBS! De prickiga flaskorna syns inte på Systemets hemsida eftersom det är en specialare. Beställer du så är det dock dom prickiga du får =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..