Tjejligan samlas

Inlägget sker i samarbete med Freixenet

Tjejligan sågs för sista gången detta året. Vi har lyckats att NÄSTAN träffas en gång i månaden. Vi gör lite vad vi känner för men samma tjejer varje gång. Vi kan ses på puben, ta en lussefika, me&i party, middag, bara en drink eller som ikväll lite bubbel för att avsluta detta året tillsammans på bästa sätt. Eftersom jag är sjukskriven och inte riktigt okej så fick alla hjälpas åt denna gång. Alla visste reglerna, mysbrallor, inget smink och ingen gåva till värdinnan. Allt följdes utom en sak.. Gissa vilken?

Igår kom Alexandra, Carina, Camilla, Jenny och Christina. Jag tog emot dom alldeles osminkad och med allt hår på huvudet i ett tott. Det är okej när det är vi. Jag har inte orkat göra mig till men vill så gärna mysa med brudarna. Och det borde vara en rättighet att dricka bubbel i mysisar. Jag hade köpt goda ostar och kex och till det fick dom det godaste (och snyggaste) bubblet från Freixenet. Alla tar med sig det dom gillar mest så det är risk för både blodkorv och skumtomtar i en salig blandning. En så kallat ”Pitterssons blandning”. Och snacka om ett fullt gottebord!

Vad vi pratade om pratar vi INTE om, men det kacklas en del om du frågar min man <3

Här får du en liten film från kvällen <3

 

Äntligen fick jag prova! Helt rätt glas till bubbel-provning som kommer från Fyrklövern.
Jag tyckte mest om den guldiga Cata Nevada om jag måste välja en av sorterna. Cordon Newgro är torrare. Vi alla sex var inte överens. Kul att vi fick olika favoriter.

Alla tjejerna tog med sig sina favoriter till gottebordet, och vilken massa…. Vi sa, NU ÄTER VI ALLT, snart är det den 1 januari. Men… ändrade snabbt om till den 2 januari…

Juklappsleken på liv och död…

 

LOADING..