Jag och resten av Malmö

Malmö och resten

Hej vännen, jag trodde att jag var smart och åkte till Malmö… Jag ville få lite extra tid att jobba med skrivandet så jag tog Mira och Sonja till Leos Lekland i Malmö-Bernstorp. Jag trodde att alla barnfamiljer hade lekt färdig så att det skulle vara bara vi här. Alltså lite lugn och ro.

Eller hur….

Vi fick köa en halvtimme för att komma in och det är helt packat med folk. Barnen tycker inte att det är jobbigt precis och jag känner att jag har gjort högsta score på mamma poäng. Jag gjorde två flugor på smällen i princip. Det tog typ fem minuter sen var tjejerna dödstörstiga. Nu ska dom springa och leka igen. Och ska vi slå vad? Jag tror att dom dör av hunger och ska äta glass om fem minuter.

Jag ska se om jag ens kan få ut detta inlägget för deras Wifi skojar man inte om precis.

Ikväll blir det bara mys med mannen, vad gör du?

ps. En av hälsocoacherna från Itrim Triangeln sitter fem meter bort, jag fuskar med en Cola Zero. Undrar om hon ser det och skvallrar till Pontus? ds.

Malmö

 1. Sofia J skriver:

  Premiär för brunch på Scandic Triangeln för mig och mina pojkar idag. Vi blev verkligen inte besvikna – så gott och fräscht! Skagenröra var helt fantastisk, jag kunde knappt sluta äta! Så himla prisvärt också, tom 20% med Scandic-kort på de redan låga barnpriserna. Tack för tipset!

  1. Fnulan skriver:

   Vad roligt!!! Så glad jag blir! Tack för att du berättar! KRAM

 2. Åsa skriver:

  Om du bara fuskar med en zero på ett sånt ställe är du ju superduktig!! Finns ju så mkt gott och luften vibrerar av fett och godsaker ;-))

  1. Fnulan skriver:

   Haha ja =) Det luktade sjukt gott med pommes kan jag erkänna <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..