ANNONS

Jag och resten av Malmö

/

Malmö och resten

Hej vännen, jag trodde att jag var smart och åkte till Malmö… Jag ville få lite extra tid att jobba med skrivandet så jag tog Mira och Sonja till Leos Lekland i Malmö-Bernstorp. Jag trodde att alla barnfamiljer hade lekt färdig så att det skulle vara bara vi här. Alltså lite lugn och ro.

Eller hur….

Vi fick köa en halvtimme för att komma in och det är helt packat med folk. Barnen tycker inte att det är jobbigt precis och jag känner att jag har gjort högsta score på mamma poäng. Jag gjorde två flugor på smällen i princip. Det tog typ fem minuter sen var tjejerna dödstörstiga. Nu ska dom springa och leka igen. Och ska vi slå vad? Jag tror att dom dör av hunger och ska äta glass om fem minuter.

Jag ska se om jag ens kan få ut detta inlägget för deras Wifi skojar man inte om precis.

Ikväll blir det bara mys med mannen, vad gör du?

ps. En av hälsocoacherna från Itrim Triangeln sitter fem meter bort, jag fuskar med en Cola Zero. Undrar om hon ser det och skvallrar till Pontus? ds.

Malmö

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00