ANNONS

Skulle du säga så till en vän?

/

Till en vän

Om du är ärlig, skulle du säga följande till din bästa vän?
Du är tjock, du duger inte som du är, du är ful och massa annat?

Nä, du skulle inte det va? Varför i hela friden säger många av oss det till oss själva då? Mina vänner skulle aldrig säga så till mig. Ska inte vi, JAG vara vän med MIG själv? Jag skulle aldrig i mitt liv uttrycka mig så till någon annan och då ska jag minsann inte göra det till mig själv heller. Ingen är en bättre vän till mig än jag och ändå är jag så himla elak och dum ibland. FY MIG. Ja FY DIG också om du är dum mot dig själv.

En dag kan alla mina vänner och nära lämna mig och jag står ensam kvar. Då är det bara en kvar. JAG. Då gäller det att behandla mig själv med respekt, prata med mig med kärlek och älska mig. Det vore väl f*n annars.

Nä, tjejer, flickor, män, henar, barn, småpågar och alla andra. Nu måste vi bli snälla mot oss själva.

Punkt!

Vän

Jag kan faktiskt vara en ganska kul vän att umgås med ibland

Lyssna gärna här nere och sjung till dig själv

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00