ANNONS

Vågade inte visa mig på gymmet- TRÄNING

/
---I samarbete med ItrimTriangeln---

TRÄNING – MOI?

Det var dags att visa sig på gymmet för träning. Jag undrade om jag var välkommen efter mitt svek. Jaja, dom ska vara glada att jag har bidragit till deras verksamhet utan att slita på interiörerna. Bra medlem med andra ord. Nu har jag kört stenhårt med socker avgiftningen också. En vecka med Itrims soppor. Det känns faktiskt helt okej och nu börjar sötsuget faktiskt försvinna men är såklart inte borta! Sockerknarkare som jag fixar det inte på en vecka.

Jag träffade min coach Pontus på Itrim Triangeln för en vecka sedan och det är dags att fokusera på det som var viktigt för min del. Träning. Bara att stava till det gjorde att jag fick andan i halsen och pulsen steg. Vi pratade om att deras cirkelträning är det bästa för mig men det är svårt att få till det och köra till Malmö så jag måste ha ett alternativ som komplement. Fast jag vet att det är den träningen som verkligen passar mig. Snabbt, enkelt och otroligt effektivt.

Jo, Pontus på Itrim Triangeln sa alltså till mig att hitta något jag TYCKER om att träna. TYCKER OM? Det jag kunde komma på att jag (eventuellt) kunde tycka om var Yoga. Jag var snabb med att svara honom;

-Ja, men Pontus du förstår det finns inte Yoga i Veberöd (SKITBRA ursäkt!)
-Åk till Lund då för guds skull, sa han och spände ögon i mig.
-Ja men du vet det är så jobbigt och så långt och så (Denna kan han INTE komma nån vart med)
-ÅK TILL LUND I ETT HALVÅR, sen är det bara att köpa en dvd och köra hemma. Nått mer du ville?
-Nä, jag åker till Lund….

Så… jag började i alla fall kolla utbudet i Veberöd och se där, YOGA! Tre dagar i veckan.
Fan…
Okej, då bokar jag väl YOGA då…
YES fullt, köplats 6 på nästan alla Yoga klasser en vecka framåt!
Tjohoooo samvetet mår bra i alla fall. Jag gjorde vad jag kunde- jag var stolt över mig själv.
Och så kommer det ett mail…

”Hej välkommen på YOGA idag, du har fått plats”

Jag är ÖVERTYGAD om att Pontus har ett finger med i spelet! Jag lovar! Jaja, jag gick dit, överlevde och mådde som en prinsessa efteråt. Det är ganska lätt, man ska bara trampa över tröskeln ett par gånger, sen är man på väg. Fast. vissa trösklar är så förbaskat höga. Mina är några meter, JAG LOVAR.

träning

20
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00