Vågade inte visa mig på gymmet- TRÄNING

---I samarbete med ItrimTriangeln---

 

TRÄNING – MOI?

Det var dags att visa sig på gymmet för träning. Jag undrade om jag var välkommen efter mitt svek. Jaja, dom ska vara glada att jag har bidragit till deras verksamhet utan att slita på interiörerna. Bra medlem med andra ord. Nu har jag kört stenhårt med socker avgiftningen också. En vecka med Itrims soppor. Det känns faktiskt helt okej och nu börjar sötsuget faktiskt försvinna men är såklart inte borta! Sockerknarkare som jag fixar det inte på en vecka.

Jag träffade min coach Pontus på Itrim Triangeln för en vecka sedan och det är dags att fokusera på det som var viktigt för min del. Träning. Bara att stava till det gjorde att jag fick andan i halsen och pulsen steg. Vi pratade om att deras cirkelträning är det bästa för mig men det är svårt att få till det och köra till Malmö så jag måste ha ett alternativ som komplement. Fast jag vet att det är den träningen som verkligen passar mig. Snabbt, enkelt och otroligt effektivt.

Jo, Pontus på Itrim Triangeln sa alltså till mig att hitta något jag TYCKER om att träna. TYCKER OM? Det jag kunde komma på att jag (eventuellt) kunde tycka om var Yoga. Jag var snabb med att svara honom;

-Ja, men Pontus du förstår det finns inte Yoga i Veberöd (SKITBRA ursäkt!)
-Åk till Lund då för guds skull, sa han och spände ögon i mig.
-Ja men du vet det är så jobbigt och så långt och så (Denna kan han INTE komma nån vart med)
-ÅK TILL LUND I ETT HALVÅR, sen är det bara att köpa en dvd och köra hemma. Nått mer du ville?
-Nä, jag åker till Lund….

Så… jag började i alla fall kolla utbudet i Veberöd och se där, YOGA! Tre dagar i veckan.
Fan…
Okej, då bokar jag väl YOGA då…
YES fullt, köplats 6 på nästan alla Yoga klasser en vecka framåt!
Tjohoooo samvetet mår bra i alla fall. Jag gjorde vad jag kunde- jag var stolt över mig själv.
Och så kommer det ett mail…

”Hej välkommen på YOGA idag, du har fått plats”

Jag är ÖVERTYGAD om att Pontus har ett finger med i spelet! Jag lovar! Jaja, jag gick dit, överlevde och mådde som en prinsessa efteråt. Det är ganska lätt, man ska bara trampa över tröskeln ett par gånger, sen är man på väg. Fast. vissa trösklar är så förbaskat höga. Mina är några meter, JAG LOVAR.

träning

 1. Den där sockerdjävulen har slagit sina klor i mig igen – stenhårt! Och jul/semester/förkylning har gjort att jag inte ens kan stava till träning. Och samtidigt har jag så mycket framför mig som borde motivera mig till max. Men nej.. Så nya planer måste helt enkelt göras så att jag kan bli av med den där sockerdjävulen en gång för alltid!
  Heja dig vad bra du är som tar tag i allt igen!
  Kram

  1. Fnulan skriver:

   Ja men Poppis, ta en rejäl avgiftning! Det finns inget annat! Det är tyvärr bara att göra det.
   PUSS på dig bästa

 2. Heja heja bra jobbat!!! Imorgon är det dags för mig att ha första PT-passet med Pontus med massa tester… Jaja bara att bita ihop och göra det!

  1. Fnulan skriver:

   HEJ, och hälsa Pontus och gänget från mig <3 Lycka till

 3. Lisa skriver:

  Hej Malin.
  Känner så igen mig, men måste berätta att jag har sedan start innan jul återkommit till en träningsform som jag bara älskar, Krav Maga ( självförsvar) trodde aldrig jag skulle längta till något men jag är fast. Gillar inte träning med kordination så detta är perfekt, man slåss lite på mittsar bland annat och lär sig så mycket..kan verkligen rekommendera dig att prova.
  Kram Lisa

  1. Fnulan skriver:

   Oj har aldrig hört talas om det. Kul med något annorlunda! Kram

 4. Roligt!! Du är alltid välkommen, ska nog hjälpa dig hitta fler saker du kan älska att träna ❤

  1. Fnulan skriver:

   Tack det är kul att komma =)) Kramen

 5. Sandra skriver:

  Underbart då ses vi på måndag igen

  1. Fnulan skriver:

   Ja men du får ju hålla i mig så jag inte trillar!!! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..