ANNONS

Ny Vlogg och Mira tävlar med mamma

/

Vlogg

Vilken dag det blev igår och såklart har jag gjort en Vlogg på det för dig som vill se. Mira är helt underbar i denna filmen. Snälla kommentera att hon ska vinna vår ”Dab-tävling”! Klicka på bilden så kommer du till filmen =)

width=2560

Vi började på Mello genrepet och avslutade på Malmö Opera och premiären av ”Tänk Om”. Mira var alldeles tårögd när Roger Pontare sjöng, hon tyckte att det var så vackert och att han verkar att ha en stort kärleksfullt hjärta. Jag blev tagen av hennes sätt att bli berörd. Och när killarna i klänningarna kom sa hon flera gånger att dom var så tuffa och modiga och killar visst det kan ha klänningar om dom vill.

Jag ser hopp för framtiden i våra ungar!  De är klokare än många av oss.

Mira var såklart lite rädd i början men sedan stod hon upp och dansade =) Detta var den BÄSTA presenten någonsin

Miras stora favorit var Benjamin och min Mariette. Dock kom Miras tårar när Pontare inte gick vidare (på genrepet haha).

Vackra Malmö Opera!

Snyggaste mannen

Och så jag…
Det är väldigt speciellt att gå på Operan. Ingen prasslar med papper, smyger med sina telefoner eller sitter och pratar med varandra. Alla som är där delar en magisk stund och det är en underbar känsla. Det går inte riktigt att beskriva. Jag kan sitta med tårarna i ögonen en hel föreställning för jag blir alldeles uppslukad av upplevelsen.  Vi som är där har stor respekt för konsten och det märks.

I pausen bokar vi alltid fika eller något att äta. Det är ganska skönt att slippa köa i baren =)

Tack mannen för att du verkligen fångade in mig…. hahah men asså… kunde du komma närmre?

”Tänk om” är en fantastisk berättelse som ger eftertanke och reflektion. Det handlar om vad ett val kan innebära eller om du gör ett annat. Linda Olsson som har huvudrollen, herregud,  jag skulle kunna tillbe henne på mina bara knän. Hon är på scenen KONSTANT. Och i hennes roll så ställer det stora krav på henne som skådespelare eftersom hon spelar två parallella liv. Nä, hon var GRYM. MEN, alla var otroligt bra! Scenografin, koreografin och musiken får högsta poäng.

Efter stående ovationer åkte vi hem och hämtade Mira som myst med mormor och morfar.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00