Resultat efter tre veckor

---I samarbete med ItrimTriangeln---

 

HEJ nya resultat och jag lever med min hosta och nu börjar näsan rinna. Hur mår du?

Idag hade jag ett ångestladdat hälsocoachmöte med Pontus på Itrim Triangeln. Jag hade lite ont i magen för min motivation har varit under all kritik och det är inte lätt när kroppen motarbetar. Det är väldigt konstigt för jag har inte alls samma ”go” denna gången jag är på Itrim. Nu gör jag det bara, det känns inte som någon uppoffring eller något jobbigt. Jag bara gör´t. Jag och Pontus pratade om det och tydligen så är det så det är när man kommer tillbaka till tryggheten, man slappnar av i det man ska göra. Och det stämmer mycket väl för min del.

Vi skulle ha en PT timme idag men den fick jag avboka. Istället gjorde vi ett rörlighetstest för att Pontus ska kunna göra ett träningsschema till mig som är anpassat efter mina behov.

OCH vi skulle se resultatet efter tre veckor…

Jag var inte sådär positiv och surade när Pontus berömde mig för att ha minskat 5 kg på 3 veckor. Ja, men såklart med så lite kost muttrade jag då….
Men du har förlorat 5 kg FETT och behållt all muskelmassa. Minskat 4 cm i midjan, sänkt ditt BMI! Du borde kanske se lite glad ut.
Och det blev jag faktiskt eftersom kilona är oviktiga för mig! Totalt oviktiga! Pontus har förstått vad mitt syfte är med denna resa. Det jag blev glad över var att BMI sjunkit så pass mycket som det gjort för det förlänger mitt liv med mina älskade.

Nu ska vi ses en gång i veckan för träningens skull. Eftersom jag är väldigt målinriktad på att jag vill få träningslust så är det vårt gemensamma mål. Vi pratade också om Itrims löparskola, jag vill galet nog börja springa! Jo du läste faktiskt rätt! Fnulan vill SPRINGA.

Nu är det slut med sopporna och det är dags att öka på med maten. Lugnt och försiktigt så att det blir hållbart i längden.

 

Resultat

Pontus och jag började med ett rörlighetstest. Han kom fram till att jag har en del obalans i kroppen, även utan vin =)

Mira ”enhörningen” roade sig under tiden =)

Itrim

Pontus ser ut som att han har mött ett hopplöst fall =) Nej, han var otroligt positiv till hur jag tänkte om allt. Jag lovade att dricka mer, sova mer och tänka på vardagsmotionen. Jag har stort förtroende för Pontus som min coach! Han är både PT och hälsocoach så det ger ett bra övergripande resultat för mig som siktar mycket mot träningen. Egentligen tror jag inte det spelar någon roll vem man får som kontakt men jag behöver någon som ruskar om mig lite!

Itrim

Mira fick en fika efteråt som belöning för att hon underhållit oss alla på Itrim =)

 1. Kerstin skriver:

  Fin bild på dig och din kompis i Hänt Extra! Du får se upp för paparazzi i Veberöd 😉
  Ha det bra! Kram Kerstin

  1. Fnulan skriver:

   Ah har du sett den, vad kul =)))) KRAM

  1. Fnulan skriver:

   TACK, hur går det för dig?? Kram

 2. Åsa skriver:

  Det var ju jättebra!!! Jag går upp och ner samma kilon och har retligt nog gött över på tresiffrigt igen… Svårt att inte vilja avsky son svaghet då!

  Men nu kämpar jag på med träningen och ska inte ge upp och inte krångla till det för mig, precis bokat en resa i sommar- Kreta!!

  Kör på bara jag blir peppad och ska inte äta skitmat nu på några dagar ;-)))

  1. Fnulan skriver:

   Heja dig Åsa!! Nu tar vi tag i detta och skiter i skitmaten!! KRAM

 3. Bra jobbat! Själv började jag med viktväktarna förra måndagen och -1.8 kg!
  Men som du skriver, varför är det då svårt med motivationen Jag borde vara super taggad med tanke på magen. Skall görs ett extra besök den 10/3 för att kolla en liten ”bubbla” på magen. Kram

  1. Fnulan skriver:

   WOW, bra jobbat!!!! Ja men kolla det och berätta hur det gick!! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..