ANNONS

Löparträning

/
---I samarbete med ItrimTriangeln---

Fnulan på Löparträning, dagen skämt?

Hej vackra bloggläsare ska du med mig på löparträning i Malmö? Nä jag skojar inte ett dugg även om man kan tro det när vi sätter ihop mig och det ordet.

Vi är ett tjejgäng i Veberöd som ska springa Vårruset den 2 maj. Svimmar du om jag säger att det var mitt påhitt? Jag hoppas att du vaknar fort för det var faktiskt jag. Jag ska fixa snygga Fnulan tröjor dagen till ära =). Det tjejerna INTE vet är att jag har anmält mig till Löparträning på ItrimTriangeln. Jag ska springa ifrån dom trots att jag har lovat att det är okej att gå de 5 kilometerna.

Det är faktiskt på riktigt, jag ska spendera TIO kvällar på ItrimTriangeln och lära mig att springa. Det är min dröm att kunna göra det. Att jag bara drar på mig skorna och ger mig ut och njuter av det. Det var min coach Pontus som nappade direkt när jag sa att det var en dröm. Det är bara märkligt att han ska få till det med allt, jag kommer aldrig undan. Det finns en grupp för nybörjare och en för avancerade. Gissa vilken jag ska ta =). Jag som Itrimmedlem betalar 899 kr men du får även vara med fast du inte är medlem. Det är ett grymt bra pris för 10 timmars proffsträning!

Du kanske vill hänga med? Det börjar den 7 mars mars. Om du hakar på så kan du också vara med i ”Team Fnulan” på Vårruset så springer vi tillsammans. Jag ska fixa tröjor till oss alla =)

Jag ser framemot löparkvällarna med tjejerna på ItrimTriangeln!

På ItrimTriangelns löparskola tio pass ingår det uppvärmning, löpskolning med en personlig tränare. Du får även veta hur du gör den bästa nedvarvningen och stretchen. Mellan gångerna så ska du ansvara själv för att komma igång.

5
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00