ANNONS

Goodiebag

/
---INLÄGGET INNEHÅLLER GOODIEBAGSINNEHÅLL SAMT PRESSUTSKICK---

VILKEN Goodiebag!

Det bästa med att ha event är att få dela ut en goodiebag. Jag får en chans att skämma bort dig lite extra. Det är helt underbart om du frågar mig. Torsdagen var inget undantag. Och naturligtvis vill jag visa upp den lilla men fina gåvan vi alla fick. Mina samarbetspartners är värda ett stort tack såklart. INGEN som jag inte tycker om får vara med i mina goodiebags. Så det så =)

Innehållet:

Goodiebag

Lotuskliniken gav alla besökarna 20%, och just nu är det redan 20% för alla så alltså får dom FYRTIO present på en valfri behandling. Hade jag varit dom hade jag köpt ett paketpris =)) Går du dit får du alltså 20% du med!

CSkincare gav alla ett fint hudvårdspaket med Gentle Mousse, Läppbalsam och Hydra Mist, värde mer än 500 kr! Dessa produkter tillhör en ekologisk hudvårdsserie och du kan hitta dom alla på nätet. Jag fick tre produkter till som tack för att Christel fick komma och vara med på träffen. Ansiktsoljan var himmelriket för mitt ansikte!

Café Dornonville i Malmö bjuder alla som var på plats på en god varm dryck och en härlig kardemummabulle. Jag har sagt att det är där jag ska hänga mina bloggfredagar och sitta och skriva. Vilken inbjudande miljö! Och så är ju Agnes där också <3

Jag jublade när jag fick se att jag skulle få dela ut två av mina favoriter i badrummet! Miyos transparenta puder som hjälper till att hålla sminket på ansiktet ordentligt men även och Replay Stones duschcreme. Jag ÄLSKAR den parfymen så naturligtvis måste tvålen också vara en succé! Du hittar dessa produkter i de flesta webbshoppar =)

Fyrklövern gav alla raringar varsin fin liten skål som är perfekt till oliver, små snacks och annat mumsigt!

Och när jag kom hem på torsdagskvällen hade jag fått ett nytt pressutskick från mina favoriter

Kolla in denna smällkaramell av produkter att älska! De flesta hittar du i de flesta webbshopparna på nätet <3

Acqua Colonia är en serie doftar gott av grapefrukt, pink Pepper och kryddig rosépeppar! Jag gillade den väldigt mycket, speciellt priset…. 249 kr!

Hawaiin Tropic skapade mer längtan till sommaren med sin present ”Golden Tint”. Pudret Deborah Milano är en ny produkt för mig så jag ska testa den innan jag säger vad jag tycker =). Hårsmycket kommer från BaByliss

Och så denna juvelen! Detta är också Replay serien och denna parfymen heter Stone Supernova. Jag har en annan av denna serien och älskar dessa dofter! Mannen har en kill-variant och den luktar lika gott. Jag blir sugen på honom i alla fall 😉

4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Fnulan
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00