ANNONS

Chokladdag?

/
---I samarbetet med Courtyard By Marriott--

Är inte varje dag en chokladdag?

Idag fick jag rusa ifrån skrivbordet på jobbet för att hämta en sjuk Mira på skolan. Jag skäms lika mycket varje gång det händer. Ja, men du vet hur man ofta säger till den hängiga ungen på morgonen när dom gnäller;
-Äsch det är säkert bara som du är trött. Klart du ska till skolan! Fröken får ringa om det är något.

Sen håller man tummarna resten av dagen att det bara var trötthet. Men nix, inte idag inte.

När vi kom till Ica för att köpa lite att äta så ville Mira såklart ha choklad. Då fick jag agera präktig mamma och säga nej;
-Mira det är tisdag idag och det är ingen chokladdag
Då blängde hon surt på mig och sa;
-Men mamma är inte alla dagar chokladdagar?

Ja, svar på den? Nej… vi alla medsystrar vet precis vad hon menar. Det blev dock inget choklad och jag känner mig skitpräktig!

Chokladdag

Stackars lillsnörpan som är hängig <3

Här ligger hon och gottar sig i den stora sängen på Courtyard By Marriott där vi sov i helgen under vår vistelse i Stockholm. Varför kan man inte sno med sig dessa hem? Ta en sådan här säng under armen och checka ut lite enkelt. Jag ska visa dig fler bilder och lite filmer från hotellet alldeles snart. Men nu är det Mira gos som gäller.

10
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00