Chokladdag?

---I samarbetet med Courtyard By Marriott--

Är inte varje dag en chokladdag?

Idag fick jag rusa ifrån skrivbordet på jobbet för att hämta en sjuk Mira på skolan. Jag skäms lika mycket varje gång det händer. Ja, men du vet hur man ofta säger till den hängiga ungen på morgonen när dom gnäller;
-Äsch det är säkert bara som du är trött. Klart du ska till skolan! Fröken får ringa om det är något.

Sen håller man tummarna resten av dagen att det bara var trötthet. Men nix, inte idag inte.

När vi kom till Ica för att köpa lite att äta så ville Mira såklart ha choklad. Då fick jag agera präktig mamma och säga nej;
-Mira det är tisdag idag och det är ingen chokladdag
Då blängde hon surt på mig och sa;
-Men mamma är inte alla dagar chokladdagar?

Ja, svar på den? Nej… vi alla medsystrar vet precis vad hon menar. Det blev dock inget choklad och jag känner mig skitpräktig!

Chokladdag

Stackars lillsnörpan som är hängig <3

Här ligger hon och gottar sig i den stora sängen på Courtyard By Marriott där vi sov i helgen under vår vistelse i Stockholm. Varför kan man inte sno med sig dessa hem? Ta en sådan här säng under armen och checka ut lite enkelt. Jag ska visa dig fler bilder och lite filmer från hotellet alldeles snart. Men nu är det Mira gos som gäller.

 

 1. Jenny skriver:

  Vad massa man missar när man haft semester en vecka, jag får läsa ikapp. Underbart med mello 🙂 Ska kolla filmen!
  Krya på söta Mira <3

  1. Fnulan skriver:

   Ja men herregud går du inte in här på semestern? Hur prioriterar du kvinna??? KRAM

 2. J skriver:

  Jag mår bra! Ät lagom m choklad så inte magen får ont. Har en katt här hemma som nyser o nyser o nyser. Han påstår att det är dammigt här hemma….jag har sagt att han kan dammsuga. Men tror du han gör det? Krya på dig nu o du krama Mamma jag tror hon behöver en bamsekram av sin goa Mira!

  1. Fnulan skriver:

   jag mor mycket bettre nu

 3. J skriver:

  Åå Mira vännen, krya på dig! Hälsa mamma att när men är sjuk måste man äta choklad så man blir pigg. En bit på fm o en på mellis o sen en bit till efterrätt o vips så blir du bättre! O det är bara de som är sjuka som får äta så mamma får låta bli!

  1. Fnulan skriver:

   Jag ska försöka må bettre och ligga i min säng och äta mycket cohklad och försöka att låta bli att nysa. Och försöka inte hosta. Kram Mira hoppas att du mår bra

 4. skriver:

  Alltså Mira har bra smak! Klart det är chokladdagar varje dag! MVH/chokladmissbrukaren;)

  1. Fnulan skriver:

   Hahaha eller hur!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..