Ensam på ett café 

God fredag. 

Här sitter jag ensam på ett café på Emporia och väntar på nästa härliga möte. Nu på morgonen har jag och Jens styrt upp våra hjärnor. Hans perfektionist mot min impulsiva. Nu ska vi köra en kul grej tillsammans. 

Och klockan 12 äter jag lunch med Caroline och sedan är det till att skriva på ett avtal med …. taaaaaaa daaaaaaamm Sweden Models :). Nääää såklart inte jag.  Det är Mira som blivit antagen. 

Inte stolt alls, jag har redan spruckit för längesedan. 

Jag tycker alltid synd om personer som sitter ensam på lunchen eller cafét. Nu sitter jag här och undrar om någon tycker synd om mig 🙂 Men egentid är kvalitetstid med den som står en närmast.

Puss 

 1. Då har det varit synd om mig i en hel vecka då jag intagit alla måltider ensam på olika restauranger. Det är oerhört skönt att få sitta ensam och bara låta tankarna vandra. Eller titta på andra och undra vilka de är.
  Fast just nu längtar jag hem till familjen, om ett dygn kramas vi för fullt.
  Hoppas att det blir kul för Mira, hon verkar ha en fallenhet för det yrket.
  Trevlig fredag!

  1. Fnulan skriver:

   Jaaa familjen är den bästa medicinen!!! KRAM och tack

 2. Åååå Grattis till Mira, OH till dig med så klart :)))))
  He he, tänker faktiskt att de som sitter ensamma är väldigt starka personer som inte bryr sig utan kan sitta där en stund för sig själva.
  Så njut av stunden säger jag 🙂
  Kram Anna

  1. Fnulan skriver:

   Haha ja du har säkert alldeles rätt du!!! KRAM vacker

 3. Jag har svårt att sitta ensam på café eller restaurang. Känner mig totalt uttittad, fast jag skulle inte reagera om jag såg någon annan ensam. Möjligen tycka att det ser skönt ut (om inte människan ser ensam och olycklig ut förstås!).

  Superroligt för Mira! Kommer att passa henne perfekt 🙂
  Kram

  1. Fnulan skriver:

   Ja samma känsla får jag hahah
   Tack!!! Ska hälsa henne 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..