ANNONS

Farmors fisk

/

Recept på Farmors fisk!

Nä det är inte min farmors fisk utan det är Miras. Jag har nog lagt in detta receptet innan men denna gången får du även en videosnutt =)
Gabriels kommentar:
-Det är helt konstigt och fel att det är fisk mamma. Jag vill ju äta hela formen fast det är fisk! Jätteskumt!!

Håll till godo! Glöm inte att gilla klippet och följ…

Stek saltad och pepprad fisk så att de får en gyllene yta. Inte för mycket

Farmors

Blanda: 2 burkar av ovan, eller Créme Bonjour Franska örter 5 dl Grädde Och två nävar riven ost

Häll över blandningen på fisken och sätt in i ugnen på 200 grader. Låt den goda fisken få en härlig brun yta som på bilden

ÄT och njut!!!

4
4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Fnulan
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00