ANNONS

Mormors sås

/

Recept på mormors sås

Nä tyvärr är det inte recept på min mormors sås utan Miras mormor. Den har slagit alla rekord i såslagning och jag har aldrig lyckats. Nu fick Mira ringa om receptet och göra den själv. Jag surar för min inte duger till Madam. Nä min vill man knappt lägga sidan om köttbullen men den perfekta mormorssåsen kan man hälla i en djup tallrik och sleva i sig som en soppa.

Det värsta är att den är både glutenfri och säkert LCHF också om du väljer rätt grejer såklart….

Skit.

Mamma vinner med sin sås…..

Såhär gör mamma sin så himla goda sås, enklare än så här går det inte att göra en sås….

2,5 dl creme fraiche
1 dl grädde
2 msk kycklingfond
2 msk kinesisk soja

Blanda, koka och ta i lite vitpeppar om du vill…

Mira fick själv göra såsen och smakade av och var så otroligt lycklig att hon klarade det.
Lilla snörpan!

Ja.. sås var det här minsann….

6

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00