Djurs Sommerland

---INLÄGGET ÄR BASERAT PÅ UPPLEVELSER PÅ EN PRESSRESA---

Djurs Sommerland blev slutet*

Tyvärr sista dagen på årets pressresa till Djursland och Djurs Sommerland. Sorgligt men sant tog det roliga slut.

Nu var det dags för en av Miras höjdpunkter, Djurs Sommerland. Förra året (<–länk) hade vi inte mycket tid att spendera där men i år blev det HELA dagen. Vilken lycka!

Mira tjatade varje dag om vi inte skulle dit snart, det är ett gott betyg. Jag längtade också kan jag meddela. Det är något visst med med denna härliga oas med karuseller, bad, lekplatser och vacker natur. Parken är uppdelad i åtta olika teman och det är bra när man ska förklara för barnen vart man ska eller så. Det blir också lite kul att se hur de olika delarna är uppbyggda.

Och släng dig i väggen, SEXTIO KARUSELLER!! Se alla HÄR

I fyra år har parken fått utmärkelsen som nordens bästa sommarland och är faktiskt det största sommarlandet i norden också. Jag vill verkligen tillbaka dit igen och vara där med familjen. Jag måste få visa denna juvel till sommarland och du borde också åka dit faktiskt! 280 DKK för alla mellan 3-65 på högsäsong. Lägg till 150 DKK så kan ni stanna två dagar. Och jag lovar er att ni kan ha det toppen i dagarna två.

Du kan självklart ta med dig mat in på området men vi åt Pizzabuffé och den var verkligen jättebra! 155 DKK för vuxna och 85 för barn. Då kan du äta MASSOR och där är mycket att välja på som passar både vuxna och barn. Det finns även en buffé med Vilda Västern tema, och den kostar lika mycket men den har jag inte testat.

Ja förlåt, du vet att jag älskar Danmark, och Djurs Sommerland är ett av mina guldkorn.

Åh jag vill dit igen NU!

Välkommen in!

Jag ÄLSKAR personalens jackor ”Vi elsker legebörn”. Det fångar denna parkerna mantra perfekt. Barnen är i fokus!

Badlandet…. Det är STORT, massor av åkmöjligheter och området är fint och fräscht som bara den. 

Som vanligt i Danmarks nöjesparker är områdena stora så man märker aldrig av att där är mycket folk. Vi stod knappt i köer. Jag vet inte hur det är under högsommaren! Fast är där 60 attraktioner så borde det inte bli så hemskt. 

Alltså, ärligt Juvelen. Jag ÄLSKADE att åka den. Fy för in i brasan vad rolig den var! Jag kan åka tillbaka bara för att få åka den igen! Vi åkte även den helt nya Dragekongen som är den längsta (nästan 1 km lång) och snabbaste berg- och dalbanan I EUROPA! Den var grymt kul! 

Detta blev Miras favorit, Thors Hammare =)

Tjohooo, kom ihåg detta om du åker dit. Låten dom spelar på den karusellen kommer att sätta sig på ditt huvud… Jag LOVAR haha

Jag hade kunnat lägga in hur mycket kort som helst.. Jag ska försöka göra en film om parken men min kamera strulade så jag vet inte hur det blev riktigt.

Ååååå jag vill ÅKA, jag missade tre av berg- och dalbanorna. Skit… men en anledning till att åka igen eller hur

Djurs sommerland

Akta Dig för denna galningen, alltså han SPOTTAR, hahaha

 

* Inlägget är baserat på min upplevelse på en pressresa men det är enbart MINA egna ord och tankar. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..