Tävling om storvinsten

---I SAMARBETE MED MILJONLOTTERIET---

TÄVLING: BRA VÄN I SOMMAR

Kommer du ihåg mitt inlägg om Miljonlotteriets projekt ”Var en bra vän i sommar” som syftade till att stötta IOGT-NTO-rörelsens juniorförbund som jobbar aktivt för barns rätt att få en fin och minnesrik sommar. Tanken på att ge alla barn massor med härliga minnen och upplevelser värmer i mitt hjärta som den varmaste sommarsolen. Detta samarbete har fått mig att tänka tillbaka på mina somrar som barn och de många härliga stunder jag haft turen att uppleva. Nu går överskottet från Tjuganlotten till att fler barnen ska få chansen att skapa samma sommarlovsminnen som jag med vänner, aktiviteter, lek och upplevelser.

Du ska också få berätta om ditt sommarlov med dina vänner! 

Nu har jag en tävling i samarbete med Miljonlotteriet och 20 personer har chans att vinna fem Tjuganlotter vardera! Tänk om storvinsten delas ut till någon av mina läsare! Inget hade gjort mig gladare!

För att tävla om chansen att vinna storvinsten vill jag att du:
Dela med Dig av ett sommarminne du upplevt med en eller några vänner.

Tävlingen pågår till den 23 juli då en jury från Miljonlotteriet utser vinnaren.

För att du ska kunna få din vinst får du inte glömma att uppge din mailadress!

Igår fick jag vara med mina barn och ge dom en hel dag på Bakken. De är inte bara mina hjärteungar de är mina bästa vänner också. Jag är tacksam för att jag har möjligheten att ge dom fina minnen och härliga sommardagar. Därför värmer det i mitt hjärta att andra barn också får chansen i och med Miljonlotteriets projekt. 

tävling

IOGT-NTO-rörelsen arbetar med att stötta barn och vuxna att komma till en drogfri miljö. Miljonlotteriet ägs av IOGT-NTO-rörelsen och allt överskott går till förbundets olika verksamheter. Överskottet går bland annat till sommarläger för barn, sociala företag, alkoholrådgivning och kamratstöd. 


Miljonlotteriet erbjuder skraplotter via prenumeration, online och i butik samt bingo och spel på nätet


 1. Lina skriver:

  Att skapa vackra minnen för mina barn är det bästa jag vet. Som häromkvällen då vi tog ett kvällsdopp.

  Klockan var halv sju, solen varm och vinden näst intill obefintlig. Vi var i sommarstugan i och istället för att börja varva ner och natta barnen bestämde vi oss för att gå på utflykt i det ljuvliga vädret. Först i trädgården där vi klättrade på ”berg”, sedan gick vi på ”tigerjakt i djungeln” och därefter gick vi ner till sjön. Vattnet låg som en spegel och vi började ta av oss skor och byxor och vadade ut i vattnet. Kallt men ändå härligt. Och så plötsligt var båda små barnen nakna och med ens var kvällsdoppet för hela familjen ett faktum.

  Sommarlov. Två små lintottar som plaskar längs med en mjuk sandstrand. Att ha den bilden på näthinnan känns nästintill magiskt för mig. Och jag vill att de ska känna på samma sätt. Jag vill att de ska minas sina somrar som oändligt långa, fyllda med nakenbad i solnedgången och upptäcktsfärder i skogen tillsammans med sina föräldrar.

 2. Ett av mina absoluta favoritminnen är från sommaren 2006 då jag fick världens finaste 30-årspresent, min yngste son. Denna dag firades med nära och kära på KK i Lund. Delad glädje är dubbel glädje

 3. Mitt bästa sommarminne var 1996 när jag tagit studenten och skulle ett år till USA. Mina två vänner bjöd med mig till Västervik där vi tittade på Gyllene Tider. Som vi sjöng! Underbart! Fantastiskt minne som jag bar med mig under mitt år i USA

 4. Ett som jag kom att tänka på direkt var när vi var på ett idrottsläger och de andra barnen inte ville leka med mig. Vi skulle bland annat in till stan och de skulle säga till mig när det var dags att gå men de gick utan mig. Jag blev lämnad själv hela dagen och var så klart ledsen. Men då cyklade min pappa med mig och sen for vi till badhuset. Han gjorde massor av saker med mig och jag blev så glad. Jag förstår ju i efterhand att han tyckte synd om mig men där och då glömde jag bort att de varit dumma och kände mig jättespeciell som fick en heldag med pappa ♡

 5. Hej!
  Mitt bästa sommarminne är från när min pojkvän och jag firade 1 årsdag i Göteborg. Vi var på Liseberg och åkte karuseller från 12 på förmiddagen till 11 på kvällen och jag åkte karuseller jag aldrig trodde jag skulle åka. Verkligen superroligt. När vi kom tillbaka till hotellet så var jag jättehungrig så snäll som han är så gick han och köpte donken kvart i ett på natten. Dagen efter regnade det dock men vi kunde shoppa ändå. Verkligen något värt att minnas!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..