ANNONS

Tävling om storvinsten

/
---I SAMARBETE MED MILJONLOTTERIET---

TÄVLING: BRA VÄN I SOMMAR

Kommer du ihåg mitt inlägg om Miljonlotteriets projekt ”Var en bra vän i sommar” som syftade till att stötta IOGT-NTO-rörelsens juniorförbund som jobbar aktivt för barns rätt att få en fin och minnesrik sommar. Tanken på att ge alla barn massor med härliga minnen och upplevelser värmer i mitt hjärta som den varmaste sommarsolen. Detta samarbete har fått mig att tänka tillbaka på mina somrar som barn och de många härliga stunder jag haft turen att uppleva. Nu går överskottet från Tjuganlotten till att fler barnen ska få chansen att skapa samma sommarlovsminnen som jag med vänner, aktiviteter, lek och upplevelser.

Du ska också få berätta om ditt sommarlov med dina vänner! 

Nu har jag en tävling i samarbete med Miljonlotteriet och 20 personer har chans att vinna fem Tjuganlotter vardera! Tänk om storvinsten delas ut till någon av mina läsare! Inget hade gjort mig gladare!

För att tävla om chansen att vinna storvinsten vill jag att du:
Dela med Dig av ett sommarminne du upplevt med en eller några vänner.

Tävlingen pågår till den 23 juli då en jury från Miljonlotteriet utser vinnaren.

För att du ska kunna få din vinst får du inte glömma att uppge din mailadress!

Igår fick jag vara med mina barn och ge dom en hel dag på Bakken. De är inte bara mina hjärteungar de är mina bästa vänner också. Jag är tacksam för att jag har möjligheten att ge dom fina minnen och härliga sommardagar. Därför värmer det i mitt hjärta att andra barn också får chansen i och med Miljonlotteriets projekt. 

tävling

IOGT-NTO-rörelsen arbetar med att stötta barn och vuxna att komma till en drogfri miljö. Miljonlotteriet ägs av IOGT-NTO-rörelsen och allt överskott går till förbundets olika verksamheter. Överskottet går bland annat till sommarläger för barn, sociala företag, alkoholrådgivning och kamratstöd. 


Miljonlotteriet erbjuder skraplotter via prenumeration, online och i butik samt bingo och spel på nätet


45
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00