Snällsmart

Snällsmart?

Hej idag hinner jag med dig vännen och jag ska berätta att jag är Snällsmart =) Vännerna reste tidigt imorse så Mira är lite ledsen och deppig idag. Jag hoppas att hon snart hittar en ny vän. Det blir så långa dagar annars. Just nu sitter jag på terassen och myser med en kopp kaffe och om en stund ska Mira på pyjamasparty. Då ska mannen och jag få till en middagsdejt med 900 andra. Romantiskt eller hur!

Vanligtvis brukar jag sluka bok efter bok på semestern. Det har gått trögt den första veckan. Som sagt är jag fortfarande i flygplansläge 🙂 

I alla fall fick jag läst ut en bok idag. När vi är här lämnar jag alltid kvar de jag läst ut i en bokhylla. Jag har även lånat böcker därifrån och ibland blir det böcker man kanske inte annars hade läst. Det gillar jag!

Det var en kort deckare men inte dålig för det. Jag spelade in den i mitt huvud som en bra actionfilm faktiskt!

snällsmart

Men jag lämnade även en hälsning. Snäll OCH smart 😉

Andra boktips kan du hitta under min kategori Boktips (<-Länk)

  1. Bic skriver:

    Jag har också lämnat kvar böcker på PB. Men det är 7 år sen sist men snart kan jag göra det igen.

    1. Fnulan skriver:

      Ja jag gillar att lämna över. Ja åk hit!! Kramen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..