En sån dag

Idag blev det en sån dag

Halva tiden har gått och idag blev det en ”sån dag”. Det är det som är semester när man har rätten att bestämma tempo och aktiviteter spontant eller som det behagar. Mira tog sig friheten att ligga på rummet hela dagen och slumra till en stund och mannen gjorde detsamma. Värmen tar hårt på orken så en dags paus är inte helt fel.

Kan du inte berätta hur du har det. Du är så tyst ju!

Nu är det in i duschen och fixa till sig för middag

Dagen började lite ”skuggigt”

dag

Men sen så…..

Igår fick Mira diplom för att hon var med på en kul aktivitet i poolen =) Här är kompisen Benjamin, en riktig gentleman. Och jag ska berätta om världens konstigaste grej när det gäller han och hans familj!!!

Vinnarna i tävlingen (<–länk) till Miljonlotteriet har fått en kommentar under sin kommentar. Det är inte jag som utsett de lyckliga fem utan det är Miljonlotteriet själv! GRATTIS!

 1. Oh, vilka härliga bilder och den värmen både i luft och vatten skulle jag gärna ha.
  Här i södraste skåne regnar det varje dag och knappt en dag över 20 grader.
  Ska bli spännande att läsa om historien om Benjamin.
  Fortsätt njuuuut i det fina vädret och omgivningen, det hade jag gjort.
  Hälsningar Skåne.

 2. Ser så mysigt ut där ni är! För mig har denna sommar varit piss, värk av hell och gubben har varit sjuk hela sin semester så vi har inte kunnat göra någonting:( Önskar att vi också kunde fly landet ha ha ( vet att jag låter gnällig) Så mysigt att se Miras glädje i allt hon får upptäcka och snacka om att hon är solbränd. Hon är så himla fin eran Mira! Kram Anna

 3. L8 skriver:

  Skönt att se och höra att ni har det gott på er semester. Själv har man börjat jobba igen efter 2 veckors semester. Idag har vi varit på Diggiloo, mycket bra!
  Kram L8

 4. Vad härligt ni verkar ha det!
  Inte för att jag klagar, även om det kommer en regnskur emellanåt. Läs ofta. Men jag har ledigt, hela familjen har semester och umgås och vännerna löser av varandra här på Solsidan 🙂 Så jag njuter! Hinner inte blogga så mycket och inte heller läsa bloggar. Är det inte lite konstigt ändå… Att när man (jag) är ledig så hinner jag inte riktigt med (prioriterar jag inte), men när jag jobbar och har lite tid egentligen så hinner jag med den där dagliga stunden vid datorn. Lite konstigt tycker jag. Men också skönt på något sätt.
  Kram till dig och jag hoppas att du njuter vidare tillsammans med familjen. Det ska jag göra!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..