ANNONS

Kaos

/

Kaos på Fnulanvägen

Jaha du trodde att jag skulle hinna blogga fast det är kaos? Jo, men du vet alla resväskorna ligger i hallen. All tvätt är tvättad men allt det andra. Jag behöver ju semester nu efter semestern minsann.

Idag blev det att hämta sonen på Sturup, ta emot besök av Alexandra, Zara och barnen på eftermiddagen, mysa med Cornelia och Rasmus på kvällen och vara barnvakt till tre prinsar av Skurup.

Jag måste berätta en sak. Det är något jag längtar till så in i bomben. Jag och Åse (www.56kilo.se) ska umgås, äntligen. Vi ska ett par dagar till huvudstaden nästa vecka. På torsdagen åker vi på 4Good kryssningen för att fira deras boksläpp med en massa härlig boost. Det ska bli så himla roligt. Jag vet känslan av att släppa en bok och det är magi.
Kryssningen kostar 1195 kr och då blir det lyx i mängder (bäst av allt; skaldjursfrossa!)
Åse har också skrivit ett så fint inlägg om kryssningen (<–länk)

När vi är framme i Stockholm på fredagen ska vi möta upp en kompis till Åse och gå på partaj på Café Opera. Det är sommarbaren och SoulTrain som kör igång så det ryker.

Det bästa är att jag och Åse får massor med tid tillsammans. I need her…. <3

Lilla Ella Bella Bus som jag fick kela med på eftermiddagen. Jag ber om ursäkt för den osminkade och halvnakna sanningen =)

Kaos

Mot eftermiddagen och kvällen var det minst sagt fullt i poolen =) Men SÅ HÄRLIGT! Det gör mig varm inombords. Jag älskar att vara med Zara, det är så enkelt och så härligt.

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00