ANNONS

Pinsamt

/

Pinsamt ju!

Hej fina vän, nu ska du får höra något pinsamt. I alla fall om du frågar Mira. Jag är så glad att vara tillbaka här. Jag har saknat att prata med dig här. Nu måste alltid bli som vanligt eller hur! Ordning och reda.

Jo förstaklickaren Mira började andra klass idag. Hon har oroat sig hela sommaren för man får minsann en spruta i tvåan. På Mira verkar det som att det är MINST en spruta om dagen så orolig som hon är. Igår var hon bara ledsen hela tiden och kunde absolut inte glädjas åt något. Stackars.

Fröken andraklassare vaknade klockan 5 på morgonen och började göra sig klar för första skoldagen. Jag har aldrig sett henne så spattig och sprallig i benen. Vi vägrade att gå upp och när vi vaknade till vid sju hade hon somnat på soffan.

Jo det där pinsamma, herregud, det är fruktansvärt. Jag ville hålla Mira i handen när vi gick till skolan. Alltså fattar du??? Vilken jäkla morsa jag är då. Förstör ju allt. Och jag lovar dig att jag hade varit död om blickar kunnat döda… Hennes steg var väldigt raska också…. Jag misstänker att det var fjärilarna i magen som tog henne framåt.

Sen kom det på skolgården…. När jag frågade om hon ville att jag skulle stanna på samlingen sa hon ett litet och ynkligt..
– Jaaaaaaa mamma……❤️

Pinsamt

Jag tror aldrig hon har gått så snabbt =) Lite nervöst när man varit ledig i 1o veckor

Nytt klassrum men samma pedagoger och kompisar! 

Jag lämnade en glad Mira till slut

Och när jag hämtade henne firade vi första skoldagen med en glass

4
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00