Thailändsk köttfärs

Smakat på Thailändsk köttfärs?

Igår fick jag min favoritmiddag made by älsklingen; Thailändsk köttfärs. Men ärligt så fruktansvärt gott så jag dör! Mannen har fått det hemliga receptet av en av sina vänner från Thailand. Tyvärr vägrar han lämna ut receptet, grrrrr. Det är kanske bra för då slipper jag laga det =)

Jag smygtittade igår men vad hjälpte det…
Jag har googlat men hittade inte något som liknar det…
Jag har erbjudit en veckas massage i utbyte mot receptet men inte ens det gick hem….

Jag är ledsen vännen men du får se bilder så får du sätta igång din egen fantasi =) Jag ska se om jag kan flirta till det och få hela receptet till dig. Kan bli svårt dock, det var nämligen längesedan mannen gick på mina fladdrande ögon. Nu är det endast Miras fladder som fungerar i detta huset.

God Söndag och berätta gärna vad du ska äta eftersom jag behöver inspiration! Och har du inget att göra idag kan du lyssna på senaste radiosändningen HÄR! Vi pratar ”Malmöfestival”.

Riktiga recept hittar du under kategorin RECEPT (<–länk).

Min man hatar purjolök men i denna rätten går det bra. Gabriel vet inte om att det finns massor av den varan i rätten och ska nog inte få veta det heller. Och det var faktiskt Gabriels om hade denna middag som önskemål.

Ser du nakna kocken i bakgrunden… Snacka om aptitretande =)

Thailändsk

Det speciella är att man gör en omelett som läggs över köttfärsen och sedan ställs allt in i ugnen. Visst låter det skumt… Men sketagott.

Ärtor ska också i…. Också skumt….. Men sketagott!

Men denna läckerbiten var det godaste vid middagsbordet. Mums… 

 1. Eva skriver:

  Jag vill också ha en man som lagar mat;-))
  Jaja han är nog bra på mycket annat;-)
  Recept vill jag ha!

  1. Fnulan skriver:

   Hhahaaa man kan ju inte få allt eller hur =) Kram

 2. J skriver:

  Dåså, då är det bara han ställer sig vid spisen för nu kommer alla dina läsare på besök o kräver den rätten till middag . Ser kanongott ut, kanske kul med en familjehemlighet .

  1. Fnulan skriver:

   Hahaha japp så får det bli!!!!

 3. skriver:

  Ser att skägget fått vara kvar

  1. Fnulan skriver:

   Hahaha exakt =)))))

 4. Matts skriver:

  Men du bara MÅSTE fixa receptet,,,,,

  1. Fnulan skriver:

   Jaaaaaa ska väcka honom mitt i natten och hota!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..