ANNONS

Utskolning

/

Dags för utskolning

Nu är det en jobbig period för mor och dotter, utskolning från mamsen is in da Houze. Verkligheten skrattar åt oss och hånler när jag sätter klockan ikväll.

Mira är så mammig/pappig och är helst inte en meter ifrån någon av oss. Hon vägrar åka hem och vara hos kompisar eftersom hon bara vill vara hemma. Förlåt men det är skitjobbigt. HON är inte jobbig men det är jobbigt att hon är så ledsen och bara vill vara med oss hela tiden. När Mira inte ens kan tänka sig att gå hem till en kompis och leka, då har det gått långt.

Imorgon börjar allvaret igen och jag börjar jobba. Det måste bli fritids, PUNKT…

Det är på gott och ont det där att hon har varit ledig i 10 veckor. Jag hoppas att det går över imorgon när hon får se sitt nya fritidshem och komma igång och leka med alla kompisar igen. Jag hämtar redan klockan tre så det blir en lugn start.

Men i ärlighetens namn…. Det är lika jobbigt för mig….. <3

Swish så var dessa fantastiska 10 veckor slut….. Den bästa sommaren någonsin…..

F.A.N

Utskolning

2
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00