Rubriker!

Skapa rubriker

Hahaha det hände en grej i Turkiet som verkligen hade skapat rubriker. NEJ, det var inte jag som ställde till det, hur kan du tänka dig något sånt?

Vi satt och käkade lunch när jag plötsligt hörde en välkänd trudelutt i bakgrunden. Musiken går hela dagarna men denna låt avvek ganska mycket från den andra. Då hörde jag, och jag höll på att dö!!! Snabbt som tusan rusade jag till Joakim som är chef och hojtade i panik

– JOAKIM, STÄÄÄÄNG AAAAAV MUSIKEEEEEEN!!!!
Han lyssnade på vad som spelades och jag såg paniken i hans ögon….. Han gav sig iväg väldigt snabbt med telefonen i högsta hugg.

SHIT, Ur högtalarna skrålade nämligen: ”För vi är pojkarna som busar med flickornas små……”

Kanske inte alls särskilt passande på ett familjehotell?
Och till hotellets försvar så kan inte DJ:n svenska. Han tyckte bara att Björn Rosenström hade lyckats med en trallvänlig och härlig sång =)

Hahahaha!

 

Rubriker

  1. Fnulan skriver:

   Hahaha eller hur =)))) Kram

 1. Elin skriver:

  Hahaha jag dör av skratt bästa jag läst idag! Tack för en helt underbar blogg! Gud det hade vart en dröm att få träffa dig tycker du verkar som en helt underbar person och jätte jordnära

  1. Fnulan skriver:

   Men åh Elin!!! Gud vilken fin kommentar, tack!!! Så glad jag blev. TACK

 2. Lotta skriver:

  Haha, mina ungar kan dom oxå. En rolig historia med Björn Rosenström är att en av våra kompisar hade två små barn. Och barnets mormor kommer fram till en killen som då var ca 3 år, och bad honom sjunga något fint för mormor. Hon förväntade sig nog en liten truddilutt av typ Imse vimse spindel. Killen ställer sig upp och med full hals börjar sjunga, ”Ragnar, Ragnar är översexuell…..” Han kunde nästan hela låten. Höll på att dö av skratt, när man såg hans mormors min 🙂

  1. Fnulan skriver:

   Hahaha jag dör av skratt!! TACK!!!

 3. Madde skriver:

  Den lyssnade mina på då dom var barn vilken mamma jag är

  1. Fnulan skriver:

   VA??? Jag ska genast ringa socialen ;))) KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..