ANNONS

Naken Åse?

/

Blir det en naken Åse?

Igår kom diskussionen och jag är rädd för att det slutar med en naken Åse. Vi åker efter jobbet på torsdag och det vanliga snacket kom såklart. VAD SKA VI HA PÅ OSS?

Känner du igen det att man aldrig har kläder när man ska på fest eller resa iväg? Ja erkänn…

Åse sa till mig att: Vi tar det som passar….
Jag svarade: Okej då blir det naket!
Åse menade att det är ju: SKÖNT.

Ursäkta mig,  men då har Åse aldrig drabbats av ett rejält jäkla lårskav!! Nu tycker jag nästan lite illa om henne… Och dig med om du aldrig heller känt av det.

Nä ärligt talat så LÄNGTAR jag efter två dygn med Åsevännen. Jag ska gråta ut i floder och känna hennes pepp när det gäller mitt sockerberoende som tagit över min hjärna. Bara jag får träffa Åse blir jag inspirerad. Hon behöver inte säga ett dugg.

Älskade Mannen står också vid min sida och sätter griller i mitt lilla träningshuvud som ligger i dvala så snart ser du mig lägga ut duktighetsbilder på Facebook, Instagram och här. Eller så inte… Igår hotade han mig med att jag skulle få göra en Burpees för varje klunk Cola Zero… Så jag är sugen på att säga upp träningsavtalet med honom…

Och jag lovar dig… Jag ska filma massor i helgen. Åse älskar när jag gör det, se bara filmen….

Naken

Vi kommer att ha förbannat kul!

4
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00