Naken Åse?

Blir det en naken Åse?

Igår kom diskussionen och jag är rädd för att det slutar med en naken Åse. Vi åker efter jobbet på torsdag och det vanliga snacket kom såklart. VAD SKA VI HA PÅ OSS?

Känner du igen det att man aldrig har kläder när man ska på fest eller resa iväg? Ja erkänn…

Åse sa till mig att: Vi tar det som passar….
Jag svarade: Okej då blir det naket!
Åse menade att det är ju: SKÖNT.

Ursäkta mig,  men då har Åse aldrig drabbats av ett rejält jäkla lårskav!! Nu tycker jag nästan lite illa om henne… Och dig med om du aldrig heller känt av det.

Nä ärligt talat så LÄNGTAR jag efter två dygn med Åsevännen. Jag ska gråta ut i floder och känna hennes pepp när det gäller mitt sockerberoende som tagit över min hjärna. Bara jag får träffa Åse blir jag inspirerad. Hon behöver inte säga ett dugg.

Älskade Mannen står också vid min sida och sätter griller i mitt lilla träningshuvud som ligger i dvala så snart ser du mig lägga ut duktighetsbilder på Facebook, Instagram och här. Eller så inte… Igår hotade han mig med att jag skulle få göra en Burpees för varje klunk Cola Zero… Så jag är sugen på att säga upp träningsavtalet med honom…

Och jag lovar dig… Jag ska filma massor i helgen. Åse älskar när jag gör det, se bara filmen….

Naken

Vi kommer att ha förbannat kul!

 1. Kerstin skriver:

  Hej!
  Med tanke på filmen: Med sådana vänner så behöver man inga ovänner…
  Skämt och åsido, förstår att det är gjort med värme!
  Hoppas att ni får trevliga dagar!
  Kram Kerstin

  1. Fnulan skriver:

   Hahahah underbart Kerstin!!! <3

 2. Förstår att ni kommer att ha galet kul – två underbara tjejer båda på som bjuder på sig själva och har mycket humor!
  Kramar

  1. Fnulan skriver:

   Ååååå du skulle också hängt på!!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..