ANNONS

Party like a rockstar

/

Måndag…. känns som dödens dag denna måndagen. 

Jag ska vara ärlig och meddela dig att gårdagen var en lång dag i soffan under täcket. Jag låg där från det att jag vaknade tills jag gick och lade mig i sängen för nattsömnen. Hur kan jag vara så dum så att man tror att jag kan festa som när jag var 20? Jag måste börja inse mina begränsningar.

Det gick i ett från det att vi kom på båten på torsdagskvällen tills vi kom på flyget på lördag morgon. Fy för in i bänken vad roligt Åse och jag hade det. Alltså så för jäkla roligt.

Hur var din helg? Lika galen som min eller du var lite förnuftigare?

Nu ska jag skärpa till mig och komma iväg till jobbet.

Mer om helgens bravader kommer såklart!

4
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00