ANNONS

Soultrain

/

Soultrain på Café Opera

Underbara Anders bjöd in oss till en helt magisk kväll på Café Opera och deras sista version av sommarterassen och Soultrain. Jag måste erkänna att jag hade fördomar…. Inte kan väl stockholmare ha lika kul som vad vi har när det är Soultrain i Malmö? Jaja, vi kunde väl i alla fall gå dit för att säga hej till Anders och käka lite god mat.

Ack så fel jag hade….

width=850

Vi började förfesten på Scandics Contentinal. Åses vän Sandra kom och fyllde på våra glas under tiden vi slängde på oss dansfejset och danseskorna. Jag ska berätta mer om hotellet sen för jag fick en chock……

Café Opera och Soultrains ”Sommarbaren” drog igång 17:00 med skönt soulgung noga utvalt av Anders ”Mannen med hatten”. Han är grundaren till konceptet i Sverige och ett stort namn i musikbranschen. På fredag besöker han även Soultrain i Malmö när det kickar igång. Antagligen ser du mig där =)

Jag åt den godaste Wallenbergaren EVER. Jisses vad god den var! Klassiska lingon och ärtor fick pryda tallriken tillsammans med jordärtskockspuré istället för potatismos. 

Ljudet av musiken höjs, stämningen mjuknar och helt plötsligt har du ett exploderande Café Opera där människor dansar överallt, står på borden, skrattar, ler och stämningen är helt gudomlig. Galet underbart när människor förenas i kärleken till musiken. Helt galet! Och GRATIS!!! Alla får vara med på festen.
Det som jag uppskattade mest var blandningen av människor, nästan Malmöstämning över det. De flesta kom direkt efter jobbet och njöt av livet fram till 22:00. Så en hejdundrande kväll avslutades ändå i en bra tid liksom! Bra för oss gamlingar =)
Vi fortsatte dock in på dansgolvet på Café Opera ett tag till. 

soultrain

Fotografen Lelle Stenberg fångade vår Skånska trio på bild =) Jag träffade Sandra för första gången och jag kan lova dig att den lilla pärlan kommer du att se mer av här hos mig, love her. Hon är en riktig malmöit men har flyttat till kärleken i Sigtuna. Och såklart min vapendragare Åse <3 Vi alla tre var övertygade om att detta var ”The place 2 be” om man är i Stockholm en fredag!

width=850

Anders, du är kung på att få folk att leva ut på dansgolvet! Tack för en så otroligt härlig kväll!

HÄR kan du läsa om när vi var på Sommarebaren i Malmö =)

2
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00