Guldbiljett

Att hålla i en guldbiljett

ÅH äntligen var det dags för Melvin att ta emot sin guldbiljett på Idol och visa upp sig för svenska publiken. Han är en av Gabriels vänner från Veberöd. På en skolavslutning satt jag och bölade när han sjöng för han har så mycket talang den pågen. Måtte det gå bra för honom men jag kan inte tänka mig något annat.

Snacka om att Gabriel var stolt över hans vän. Jag med =) Efter programmet träffades dom, och gissa vad Gabriel fick göra….

guldbiljett

  1. Fnulan skriver:

   Eller hur!!! Han är grym

 1. Anna skriver:

  Wow, vilken stjärna!
  Satt och grät här hemma för att det var så fint när hans mamma fick lämna över guldbiljetten..!

  1. Fnulan skriver:

   Jaaaaa visst var det!!! Jag bölade också!!! KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..