Definition

När vår definition inte stämmer

Igår var alla ungar hemma, kompisar och en och annan pojkvän och jag kom på att vår definition i detta hem inte stämmer överens.

Här hemma hos oss tvingas man att hjälpa till. Den som har lagat maten slipper det som kommer efteråt. Det var Gabriels tur att ta disken med andra ord. Av erfarenhet talade jag om för honom väldigt tydligt och klart att disken är inte klar förrän allt är borta. När jag lämnar diskbänken på kvällen ska det inte synas att man ens varit där (jaja inte alltid men när jag väl gör det).

Jag inser att jag måste bli ännu tydligare… Nästa gång ska bilden härunder sättas på köksskåpen så att han vet vad jag menar. Jag anser inte att det är Gabriel som gör fel, det är mamman som inte är pedagogisk nog. Eller? Men herregud hur ska man göra för att tonåringarna ska förstå vad man egentligen menar? Igår ville jag skrika, HUR SVÅRT KAN DET VA? Jag tror inte att det hjälper heller om jag ska vara ärlig…

Tips från coachen?

Och här ser du hur Gabriels tolkning av att allt ska vara borta är….
Stackars påg som har en mamma som inte kan lära honom ordentligt.
Det blir skola i köket imorgon!

Definition stökigt kök

Ikväll ska jag och Alexandra på premiären av ”Spelman på taket” på Malmö Opera. Det blir att dra på sig långklänningen, locka håret och dra in magen när man andas <3

  1. Madde skriver:

    Fick precis en flashback tur att det någonstans fastnar och det märker man då dom får eget.

    1. Fnulan skriver:

      Hahaha ja ser på Cornelia nu =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..