ANNONS

Applådera viktuppgång

/

Kom igen applådera en viktuppgång!

Varför får man bara höra att man är duktig och snygg när man har gått ner i vikt och inte vid en viktuppgång?

– Åh vad snygg du är i den dubbelhakan, den klär dig verkligen!
– Men åh vad duktig du är som varit unnat dig allt gott!
– Alltså, de där byxorna som stramar åt låren och visar upp din kameltå de är grymt snygga!
– Kan jag inte få ta del i dina recept?
– Ska vi peppa och stötta varandra i att gå upp mer?
– Kan du inte bli min viktcoach, du som är så bra? Starta en Facebookgrupp?

Förstår du vart jag vill komma?

Du är SKITDUKTIG när du har gått ner i vikt och får massor med beröm, men inte om det är tvärtom. Jag ser bara hur alla tänker ”Ja men se där nu är hon en tjockis igen”. Det är i mitt huvud och jag tänker inte så om andra så varför skulle andra tänka så om mig?

Som jag sagt innan DET SITTER I MITT HUVUD! Dumhuvudet!

Jag har skippat socker, mjöl, pommes, ris och potatis i två veckor. Jag känner inte att jag har gått miste om något och har märkt några märkbara förändringar:
– Sover bättre
– Jämn energinivå
– Kolhydratsmagen är borta 

Fortfarande ropar sockermonstret på mig hela tiden och påminner mig om att det är gott med godis när man är trött, ledsen och stressad. Jag säger bara: VIK HÄDAN! Just nu skiter jag i dig och mår bra!

viktuppgång

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00