Gabriel full?

Gabriel var på fest igår och han måste fortfarande vara full! Anledningen är enkel, man får höra sanningen av fyllehundar och ungar. Och ikväll kläckte han ur sig den värsta….

VI sitter och diskuterar tatueringar och mannen säger att han ALDRIG skulle tatuera in mitt namn ”för man vet ju aldrig vad som händer”. Jag håller med honom men var tvungen att spela bitch lite och ifrågasatte hans kärlek till mig på ett ironiskt sätt. Fredrik sa att mina mordhot gjorde att han inte vågade lämna mig..

Sidan om oss sitter Gabriel som ser helt chockad ut. Till slut öppnar skitungen munnen och kläcker en rälig groda..

– Alltså inte för att vara sån, men är det liksom inte helt kört för er? Ni är väl ändå för gamla för att hitta någon ny….

Sen fortsatte han….

– Jaja, såklart är det bättre för Fredrik som inte ens är 40 men för din del mamma är det ju kört.

URSÄKTA?

Tomten kommer inte om man är dum Gabriel. Känns som att han inte kommer till dig på många år. Det där med att du blev årets hjälte… Tssss….

Ja Gabriel du fick en 2-0 mot mig och Fredrik..

 1. Skönt ändå att höra att fler får höra av sina barn att de har gula tänder – vi satt och skrattade i bilen en dag jag och min 11-åring och så sa han ”Vilka gula tänder du har mamma, det syns när du skrattar”. Behöver jag påpeka att jag inte svarade ”Tack – jag vet!”…. Kram kram

  1. Fnulan skriver:

   Hahahahahaha underbart, förlåt men…..
   Tack jag vet sitter inpräntat i ryggmärgen =) KRAM

 2. Ja dessa ungar.

  Min lilla 6-åring sade för inte så längesedan att ”när du är sådär riktigt gammal mamma, ska jag köpa en rullstol till dig” och ja det var ju omtänksamt.
  Hon har även kläckt ur sig något i stil med ” vad gula dina tänder är mamma, blir det så när man är så gammal som du?” snacka om att ge mig komplex. Och nej, jag har inte så värst supergula tänder, hyfsat normala kaffe-tänder skulle jag tro 😉

  Älskar barn, så roliga.
  Fast inte när de gafflar om sådana saker högt på bussen.

  1. Fnulan skriver:

   Hahahhha men alltså, dom är så underbara. Man skrattar ju som bara den =) KRAM och du har säkert superfina tänder!!

 3. Ellen skriver:

  Han är bara för gooooo

  1. Fnulan skriver:

   Hummm….. inte alltid =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..