Hamnat i helvetet?

Nu känns det som att jag har hamnat i helvetet faktiskt!!

Jo det är sant och jag skojar inte ett endaste dugg. Har du haft en riktig vidrig tandvärk någon gång? Då vet du vad jag menar… Nu har jag haft ont i min LAGADE tand sedan den 28 augusti. Och min stackars tandläkare får gråa hår på mig. Antagligen är den så känslig så den gör bara så ont så jag dör typ. Nu har jag varit och fått den förseglad igen för tredje gången. Idag började jag böla på jobbet så ont jag fick efter att jag ätit lunch. Jag sprang in och gömde mig på mitt kontor för att inte skrämma arbetskamraterna.

Det värsta av allt är egentligen att tandhygienisten sa att jag inte får dricka och äta något surt. Och det gäller även Cola Zero. Men herregud, inte nog med tandvärk nu ska man dö av abstinens också!!

Gud vad synd det var om mig då. JA DET ÄR DET. Så det så…….

Vad jag vill med detta inlägg? Att du skriver hur mycket du tycker synd om mig! Inte mer än så!

Och du som aldrig har haft tandvärk, det är ungefär som PMS gånger tio men det sitter i örat… Förstår du då?

Jag kan behöva mig en rackebajsardrink nu med all denna smärta….

 1. K skriver:

  Troligen var kariesangreppet så djupt att fyllningen tangerat pulpan. Du har säkerligen pulpit. Nerven i tanden håller på att dö och tanden behöver säkerligen öppnas och rotfyllas. Be Din tandläkare/tandhygienist ”sens-testa” (kolla om tanden lever) och därefter besluta om ev åtgärd. Märkligt att de inte redan gjort detta! Hälsningar från Specialisttandvården!

  1. Fnulan skriver:

   Jag hade inte hål i tanden utan jag lagade den för att en bit hade gått av. Hur gör man ett sånt sens-test? Låter jätteont!!! Jag fick bara veta att dom inte ville göra något nu när jag är så känslig :(. Usch nu vet jag inte vad jag ska göra. TACK för att du skrev, kan inte du rädda mig?? KRAM

   1. Kickis skriver:

    Det är inte farligt. Man lägger på en svagström, eller en isad tuss, och kollar om nerven i tanden är vid liv. I så fall känner Du när de gör ovanstående. Då behöver inte tanden rotfyllas. Kolla så fyllningen är tät och inte ”läcker”. En tand kan också ”dö” p.g.a. överbelastning/tandpressning. Att något inte är som det ska är uppenbart. Ditt svar från Din vårdgivare är förbryllande. Ungefär som att komma till akuten och ha mycket ont i magen och få till svar; ”vi gör inget nu när Du har så ont!” Stå på Dig! Kram! (Ps. Jag heter Kickis, inte Kicki! ;-))

    1. Fnulan skriver:

     Jag får ta mig till dig Kickis <3 Jag är så less på det nu faktiskt.... Kramen

 2. Jenny skriver:

  Kramar om <3

  1. Fnulan skriver:

   Tack bästa Jenny!!!

 3. Men OJ OJ OJ ….nu är det verkligen synd om dig !
  Hoppas det blir bättre snart.
  Hälsningar Skåne.

  1. Fnulan skriver:

   Jaaaaa visst är det Agda!!!!

 4. Kajsa skriver:

  Ja det är synd om dig! Riktig jäkla tandvärk är värre än värst! Jag har haft det två ggr pga en och samma lagning som ligger preciiiis invid nerven. Båda gångerna har värken lagt sig efter ett par plågsamma dygn och jag klarade mig från rotfyllning ned blotta förskräckelsen!
  Krya på dig! Hoppas drinken smakar!

  1. Fnulan skriver:

   Ja men fy jag vill inte ens tänka på rotfyllning!! Jag har gjort en rotspetsoperation, det räcker.. Hoppas att det går över snart… KRAM

 5. Men usch, din stackare! Att ha ont i tänderna är nog min mardröm.. Gillar inte precis att gå till tandläkaren och tycker att det är jobbigt att typ ta bort tandsten… Så det är min fasa att något ska hända med tänderna!

  Vet du, jag har inte druckit cola zero på över två veckor nu! Det går faktiskt 🙂 Vet att jag inte kommer att tycka att det är gott när jag tar mig ett glas… Fast det brukar då över 🙂
  Men nu var det ju dig vi skulle prata om – hoppas att mannen tar hand om dig ordentligt ikväll. Lite massage eller så får säkert värken att kännas mindre 🙂
  Kram

  1. Fnulan skriver:

   Men vännen här inne får det handla om ALLA!!! Jag blir bara glad ju!!! Stackars Dig om är så rädd, jag gillar att ta bort tandsten … Jag vet, skitkonstig!! Men det är allt jag gillar med tandläkaren! Usch hemskt att vara rädd.
   DUKTIG med colan!!!!!!!! Heja dig.
   KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..