ANNONS

Hamnat i helvetet?

/

Nu känns det som att jag har hamnat i helvetet faktiskt!!

Jo det är sant och jag skojar inte ett endaste dugg. Har du haft en riktig vidrig tandvärk någon gång? Då vet du vad jag menar… Nu har jag haft ont i min LAGADE tand sedan den 28 augusti. Och min stackars tandläkare får gråa hår på mig. Antagligen är den så känslig så den gör bara så ont så jag dör typ. Nu har jag varit och fått den förseglad igen för tredje gången. Idag började jag böla på jobbet så ont jag fick efter att jag ätit lunch. Jag sprang in och gömde mig på mitt kontor för att inte skrämma arbetskamraterna.

Det värsta av allt är egentligen att tandhygienisten sa att jag inte får dricka och äta något surt. Och det gäller även Cola Zero. Men herregud, inte nog med tandvärk nu ska man dö av abstinens också!!

Gud vad synd det var om mig då. JA DET ÄR DET. Så det så…….

Vad jag vill med detta inlägg? Att du skriver hur mycket du tycker synd om mig! Inte mer än så!

Och du som aldrig har haft tandvärk, det är ungefär som PMS gånger tio men det sitter i örat… Förstår du då?

Jag kan behöva mig en rackebajsardrink nu med all denna smärta….

20
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00