ANNONS

Inspelning inför Äppelmarknaden

/
---I SAMARBETE MED ÄPPELMARKNADEN---

Vad gjorde jag på äppelriket?

är på lördagen och Robin Bengtsson uppträder på söndagen. ”Mira” vill ju inte missa Robin 😉

När jag frågade Mira (det ser du på filmen) om det bästa med Äppelmarknaden så vrålade hon högt när jag påminde henne om att hon ska få äta en massa äpple. Och det är ju det hela Äppelmarknaden går ut på, hyllningen till vår goda frukt. Du ser äpplet i vacker konstform, i maten, som kakverk och massa massa annat. Marknaden sprudlar av marknadsstånd med goda delikatesser och hantverk. Här är det inte vem som helst som får ställa ut besökarna eftersom målet är att sortimentet i deras utbud har en anknytning till svensk frukt.

Äppelmarknaden är INTE endast för pensionärer (det trodde jag första gången). Det är en aktivitet för hela familjen. Mira älskar att pyssla och dona på Barnens Äppel Udde, men framförallt älskar hon att smaka på alla äpplen. Och det kostar faktiskt bara 120 kr för båda dagarna. Var smart och köp dom i förtid så slipper du de långa köerna! Det kan du göra HÄR.

Kan du nu inte gå på Äppelmarknaden den 23 och 24 september kan du ändå njuta av äppelprakten eftersom det är Eftermarknad fram till den 8 oktober.

Vad gjorde jag egentligen på Äppelriket i fredags? Förutom att några proffs spelade in en kortfilm som ska läggas ut på Äppelriket och Äppelmarknadens sociala kanaler så gjorde jag en egen. Inte lika proffsig dock..

Ursäkta men jag skrattar faktiskt ganska mycket när jag tittar på min film. Till helgen kommer du att få se det färdiga proffsmaterialet på Äppelmarknadens sociala kanaler. Så länge, håll till godo med min amatörfilm =)

Äppelmarknaden

HÄR kan du läsa om mitt besök på Äppelmarknaden förra året
HÄR kan du läsa om vårt besök 2015

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00