ANNONS

Migränpunkter

/

Var sitter alla migränpunkter?

Jag har varit hos Joanna i Malmö för att behandla mina migränpunkter igen. Jag har gått hos henne i tre år och behandlat min migrän med botox i förebyggande syfte. Det är svårt för många att förstå hur man kan göra det, men dom vet inte heller hur det är att gå med en ständig huvudvärk.. När vi var i Turkiet kom känningarna av migrän och spänningshuvudvärk tillbaka och då visste jag att det var dags. Jag vill inte använda Botox mer än i absolut nödvändighet.

Jag bad Joanna markera var punkterna sitter så att du kan se. Det är där jag brukar be mannen massera mig när jag drabbas av ett migränanfall. Jag vet ju att det är bra med lite tryck och massage trots att jag vill be alla dra åt skogen just då..

Det låter kanske tramsigt men Joanna har fasiken gett mig en bättre vardag! Ja, att gå runt med ständig spänningshuvudvärk och få migrän en gång i månaden är ingen bra livskvalitet. Behandlingen jag gör kostar 2.500 kr och det resulterar i att jag slipper stanna hemma från jobbet… Billig investering för både mig och arbetsgivaren (Botox mot migrän gör du i förebyggande syfte och hjälper inte som en akut behandling). Det finns massor av studier som säger att cirka 70% av alla migränpatienter blir hjälpt på detta sätt.

Det jag har märkt är att jag behöver gå allt mer sällan än vad jag behövde i början. Jag hade inte varit hos Joanna sen i februari så det är faktiskt 7 månader emellan.

När jag ändå är hos Joanna sätter jag nästan alltid lite fillers i läpparna och i mungiporna så att jag ser lite gladare ut =). Jag är livrädd för att det ska synas att jag ”gjort läpparna” men det vet Joanna om efter tre år så det är ingen risk. Det är så himla lätt att bli ”hemmablind” men då säger Joanna till mig att känna på läpparna och då känns det faktiskt att där är fillers kvar. Så det går inte att lura Joanna… Och det vet jag att min man är glad för =)

Joanna, du vet nog inte hur mycket du faktiskt betyder för mig!! Jag vill tacka dig så otroligt mycket för att du lyssnade och förstod hur jag mådde och faktiskt ville hjälpa mig. Även om det är ditt jobb och företag på Estetikspecialisten så gör du det med hjärta och perfektion. Fasiken vad duktig och proffsig du är! Jag är också tacksam för att du stoppar mig när fåfängan tar över! Det är bara proffs som jobbar så. TACK TACK TACK!!

Här ser du exakt var det är Joanna sätter Botox för migränens skull. Gud så ledsamt att det även hjälper mot rynkorna =) Du ser också att hon satt ett litet stick i mungipan och två små i underläppen. Visst är det inte för mycket?

Cornelia följde med mig. Egentligen vill jag inte alls att hon ska göra något med sitt vackra ansikte, men en tjej på 23 år och egna pengar kan inte ens mamma bestämma över. Då är jag i alla fall glad att hon väljer rätt person att gå till när hon ska göra något. Och är jag med så är det en hök som övervakar Cornelia.

Ingen reklam alls, detta är verkligen bara ett tips till er som lider av detsamma som mig!! Det finns hjälp!! Joanna hittar du i Malmö på hennes salong Estetikspecialisten.

10
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00