Nelly´s

Två års kalas på Nelly´s

Tack för igår Helsingborg och Nelly´s, det var ett trevligt två års kalas! Det var mååååånga år sedan jag var på partaj i Helsingborg, sådär 25 år sen…. Det är en stad jag verkligen gillar så jag förstår faktiskt inte varför jag inte är där oftare. Det får minsann bli ändring på det. Däremot kommer ni ALDRIG att få mig att äta en sån där, bulle i bulle….

Jag och mannen överlämnade Mira i storebrors händer och körde upp mot sundet och Helsingborg. På Nelly´s food etc (som ligger i lobbyn på Radisson) möte ett härligt gäng upp oss båda. Åse, Daniel, Anna, Joel och Rebecca. I Lobbyn möttes vi av ballonger och en härligt stämningsfull miljö.

Jag tänker inte skriva så mycket mer, jag tycker att du ska njuta och dregla över bilderna på maten. Det var precis lika gott som det ser ut!

Välkomna in på after work på Nelly´s för att fira två år =)

Till förrätt åt jag en god Löjrom. Kan det vara misslyckat någonsin? Nej…. MUMS

Jag skrev att vi skulle hit för någon dag sedan och några av er Helsingborgare tipsade mig om att äta entrecote så jag gjorde det. MUMS!!!

Alla vid bordet åt av en härlig choklad dessert. Det räckte med en till oss alla sju för vi var så mätta!…. Nästa gång skippar jag maten och tar bara den.

Pianisten var nog jätteglad för i vårt lilla gäng bjöds det upp till dans och skönsång i alla skalor. Här är Rebecca och Joel igång =)

Jag tror att jag drack den godaste Strawberry Daiquiri jag någonsin druckit!

ÄNTLIGEN fick jag kramas med Rebecca igen, det var nästan ett år sedan. Sorgligt!!! Och snygge mannen i sin rosa skjorta. 


Och ÄNTLIGEN fick jag också träffa Åses man Daniel och ha tid och prata ordentligt och inte bara i förbifarten. Lika trevlig som hans fru! Jag vågar inte skriva trevligare för det kan bli så dålig stämning då =)

YEAH riktiga grejer =) Och förlåt Åse för att du blundar på bilden under men jag har ingen annan på vår service kille =)

Kolla in denna kvinna, hur snygg är inte hon???

Och säg hej till Anna som är Åses goda granne och tillsammans med den dansande Joel.

Nelly´s

Efter ett par timmar med god mat och trevligt sällskap var det dags för oss att köra hemåt igen, 10 mil neråt. Men det var det värt. Nästa gång stannar vi över… Jag ser på Åses Instagram att frukosten ser grymt god ut, attans att vi inte stannade…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..