Aldrig bjuden

När man aldrig blir bjuden

Nä så är det, jag blir nästan aldrig bjuden till kräftskiva. Är det för att jag stinker värre en kräftorna eller vad är det? Nä då är det bara att ta tag i det själv. Och då kommer Alexandra och Erik till undsättning, dom sviker aldrig.

Det blev sådär härligt spontant som det kan vara med goda vänner. Jag och mannen hade myskläder på oss, jag var småbakis, huset extremt ostädat, sminket från gårdagen framme (och på nyllet med för den delen) och disken kvar på diskbänken. Så kan man ha det med bästisarna. Fokus ligger på att umgås om det så är för en timme eller ett dygn.

Om allt ska vara perfekt för att man träffas kommer man aldrig träffas… Gör det enkelt vänner! Fokusera på att umgås och njuta!

Jag gjorde en Lax- och spenatpaj samt en kycklingpaj. Recept på laxpajen hittar du HÄR.

Är det kräftskiva så är det, då ska hattarna på!

Vi hade jättegoda färska kräftor, MUMS””

Härliga Erik! Jag vågar inte lägga ut kort på Alexandra… Det var inte bra det jag tog och hon kommer aldrig prata med mig igen om jag lägger ut det.

Älskade älskling

Är det inte underbart, spontant och bara vara sig själv!

bjuden

  1. Det är riktiga vänner det ❤️

    1. Fnulan skriver:

      Ja exakt!! Underbart eller hur! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..