Som ett litet barn

Buhuuu,……

Förlåt Jenni att jag inte återkom efter besöket hos tandläkaren. När jag kom därifrån bröt jag ihop fullständigt. Ja, jag grät hos mannen som ett litet barn….

Det är säkert helt ointressant för dig men låt mig böla lite.

Det första jag gjorde var att börja lipa när jag satte mig i tandläkarstolen. Dom gjorde inget idag heller för där är ”liv” i tanden och den är extremt känslig efter sista lagningen. Jag hade så ont när dom undersökte och testade så jag började gråta Pinsamt.. Sen gjorde dom någon försegling för fjärde gången. Jag är så trött på att ha ont. Om du hade tandvärk så vet du att det är så sjukt grymt. Jag litar på min tandläkare. Hon vill ge tanden tid för hon tror inte att det behövs någon rotfyllning.

Jaja… Jag sörjde med vännerna på kvällen på ett me&i party med ost och vin. Tyvärr var det så synd om mig så jag var tvungen att shoppa! Vilken otur!

Puss bästa! Imorgon är en annan dag!

Igår var det föräldramöte i Miras klass. Alla barnen hade ritat sina föräldrar och skulle leta upp sin plats. Mannen hade lättast att hitta sin teckning. Det är inte så många andra med ett robotben bland föräldrarna =).

 1. Lotta skriver:

  Oj vad jag lider med dig!!! Tandvärk måste nog helt klart vara den värsta smärtan jag någonsin upplevt (och då har jag ändå fött 2 barn). Gnisslade sönder en av mina kindtänder en gång. Och då jag tidigare var rädd för tandläkarn så gick jag ju inte i tid. Slutade med att jag var tvungen att åka in akut och påbörja en rotfyllning. När tandläkarn gav mig bedövningen, så hade jag LÄTT kunna gett honom mitt hus, bil, man och kanske till och med barnen. Aldrig haft så ont i hela mitt liv, och hoppas verkligen att jag aldrig får det igen. Så hoppas du shoppade mycket, för det tror jag nog att du var värd! Kram

  1. Fnulan skriver:

   ÅÅÅÅÅÅ nej skriv inte så nu blir jag ännu räddare ju hahaha., ÅH gör det så ont???? Kram

   1. Lotta skriver:

    Nej, smärtan försvann ju när tandläkarn hjälpte mig! Det gjorde ont INNAN jag åkte till tandläkarn! Han blev där och då min största hjälte. Så va inte rädd, det gör ont innan (som du har nu). Men sen undertiden hos tandläkarn och efter, så är ju smärtan borta. Så se fram emot träff med tandläkarn ifall smärtan fortsätter. Förlåt det var inte meningen att skrämma dig, försökte med motsatsen

    1. Fnulan skriver:

     Tack snälla rara!!! Nu känner jag mig lugnare <3 Jag läste nog vad jag var rädd för. KRAM bästa Lotta

 2. Vilken fin teckning Mira gjort! 🙂
  Usch och fy för tandvärk. Senast låg jag i soffan och grät i flera timmar. Inte ens tabletter hjälpte. Har samma problem som du med en tand. Hoppas att den överlever…

  1. Fnulan skriver:

   Nä det är så fruktansvärt!!!!! Kram

 3. J skriver:

  Men usch, kraken då! Tandvärk är verkligen hemskt!! Skönt att du fick tröst hos bästa maken!
  Det är väl inte pinsamt o gråta? Du hade ju så ont. Vad hade du tänkt om du sett någon annan vuxen gråta där?
  Å
  Håller alla mina tummar att din tand läker o du slipper smärtan!!!

  Stor kram!!

  P.s underbar bild som Mira ritat!!

  1. Fnulan skriver:

   Ja det är synd om mig, vill helst tröstäta men det blir inte heller bra. Jag har haft ont hela dagen 🙁 KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..