Handväska- dyr eller billig?

Vill du ha en dyr handväska?

Jag har funderat mycket på om jag vill ha en dyr handväska eller inte. Jag blir så fascinerad över att det finns väskor som kostar mer än hela min månadslön. Och tänk att man till och med kan äga en sådan dyrgrip. Jag har svårt att tänka mig att lägga så mycket pengar på något att ha läppstiftet i men jag vill gärna ha en =) Förstår du mitt dilemma?

Jag vill båda ha kakan, äta den men jag vill inte betala för den…

Jag var i London med en kompis och vi gick på ”dyra gatan” med bara de finaste märkesbutikerna. Förstår du hur dyra väskor det fanns där? Jag tycker inte att dom är finare än de jag hittar på Ullared för 129 kr. Eller försöker jag inbilla mig det för att jag inte ska vilja ha en Louis Vuitton (kan knappt ens stava till namnet). När jag och Åse var i Stockholm sist fick jag låna hennes fin-väska och jag höll på att skita på mig så nervös jag var för att jag skulle ta sönder den. Jag kände mig lika mallig också om jag ska vara ärlig.

Jag äger EN ganska dyr väska som jag har när jag reser men den kostade ändå några nollor mindre än de som såldes på den fina gatan i London. Väskan kostade ju ”BARA” 2.000 kronor… Det är en Ilse Jacobsen och jag tar hand om den som ett litet barn och jag älskar den. Har du någon dyrgrip?

Snälla, förklara för mig. Varför ska man äga en så dyr väska? Är de bättre kvalitet? Och jag som är så slarvig, är det lönt att jag har en?

handväska

Min dyrgrip och mannens sidan om. Ja den i blå är mannens =)

 1. Ann skriver:

  Jag älskar väskor och har för många….. mina favoriter är bland annat Desigual och Oilily men även väskor från Ullared kan vara fina. Köper ofta på Boozt då de har bra rabatter. Är lite tokig med att vilja ha samma i väska som plånbok och sminkväska och då kan det bli lite dyrt. Drömmen är en Mulberry Bayswater men det förblir nog en dröm.

  1. Fnulan skriver:

   Hahah jag har också massor.. Så många så jag inte vet att jag har dom. Dock är det billiga accessoarer. KRAM och jag hoppas att du får din drömväska!

 2. En Saddler för 900 kr är den dyraste väskan jag har. Och efter dagens operation av katten (korsband och menisk) så är t o m plastkassar från Ica skitdyra! Trots försäkring och allt, aldrig mer husdjur efter den här kattf….n.

  1. Fnulan skriver:

   Åh stackars dig och katten!! Ja visst är det dyrt! Hoppas att det blir bra med kisen i alla fall OCH din ekonomi!! KRAM

 3. Hmm, ja, jag tycker också att det är absurda pengar för vissa väskor! Men så är det ju med mycket prylar som är av en viss design. Jag har ingen dyr väska. En lite dyrare plånbok har jag… Skulle unna mig en dyrgrip vid ett tillfälle men blev då så stressad över valet att det aldrig blev någon väska, ha ha! Sedan är jag ganska bekväm av mig så jag byter inte handväska varje dag, utan mer till olika tillfällen så då kommer jag ju till dilemmat – ska jag använda den dyra väskan till vardags så att den blir använd, eller bara någon gång då och då? Ja, vilket i-landsproblem att fundera på 🙂 Ramlar jag över rätt väska kan jag absolut tänka mig en lite dyrare. Fast inte löneklass-dyr! Det är jag definitivt för snål mot mig själv för!
  Kram

  1. Fnulan skriver:

   Men visst hade det känts bättre om mannen bara kommit med en? Jag hade tagit emot den då i alla fall hahaha

   KRAM

 4. Elin skriver:

  Håller med, skulle också vilja ha en sån fin o dyr väska men det får jag drömma om. Däremot köper jag hellre skinnväskor som håller länge och favoriten är en Marlene Birger väska, klassisk och fin!

  1. skriver:

   Ja men Malene Birgers väskor är superfina ju!! Och ser exklusiva ut med. Kram

 5. Aviaja skriver:

  jag har en Hermés i underbart svart skinn och riktigt bra kvalité – den kostade drygt 3000 kr. och det är absolut mitt maxbelopp på en handväska eftersom jag tröttnar rätt så snabbt..

  Som weekendbag kan jag dock tänka mig att köpa nån (svin) dyr snygg hållbar väska… Tänker faktisk även lite på miljön där ( inbillar jag mig) inte så mycket köp och släng kultur om man investerar i bättre kvalitet..

  Tack för en underbar blogg (vågade mig förresten inte ner och hälsade på dig i fredags i Helsingborg – hade bara blivit starstruck.. 😉 )

  Trevlig helg till dig och familjen Malin

  1. Fnulan skriver:

   Åh men kära du, klart du skulle komma och säga hej!!!! Jag blir så glad då ju!!! Och tack för fina komplimangen!!! KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..