Slänga mig i väggen?

Förutom att jag har en tand som spelar djävulen i min mun är det en härlig torsdag. I eftermiddag ska jag be min tandläkare ta den största tången hon har och dra ut skiten utan bedövning.  Jag har så ont så det kan inte vara värre. Förutom det så är allt ganska bra med mig.

I helgen är familjen Martinsson hos och för att fira Mira som fyller år på söndag =) Mira har bestämt kalasmaten till lördag kväll…. KORVSTROGANOFF…. Jo men har vi sagt att det är födelsedagsbarnet som bestämmer så får vi hålla det eller hur.

Nu har intervjuserien kommit ut, du vet det jag var och gjorde i Kivik på Äppelriket. Du kan se filmerna HÄR och det kommer ut fler för varje dag. Jag hoppas på att jag kan få tillgång till alla filmerna sen så att du kan se! Vi ska som vanligt till Äppelmarknaden på lördagen. Kommer du också?

Min djävulstand och jag har inte mer tid för dig nu, lunchen är slut.

Hörs ikväll!

På tal om tandvärk….

 1. Jenni skriver:

  Jag tycker verkligen vi behöver ses på riktigt snart! Nu är det sängdags för tanten som jobbat hårt o längtat till helgen! Kram!!

  1. Fnulan skriver:

   Ja…. faktiskt… KRAM

 2. J skriver:

  Men stackars dig!! Är tanden fortfarande elak mot dig? Hoppas du snart blir av m den elaka!!
  Ha en bra dag o självklart så ska
  Födelsedagsbarnet få bestämma maten, mums m korvstroganoff .

  Tyvärr kommer jag inte till marknaden, jag bor för långt därifrån .

  Kram på dig, måtte värken släppa snart!!!

  1. Fnulan skriver:

   Ja skittand… hatar den just nu!!! KRAM och snart måste vi ses på riktigt eller hur!! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..