ANNONS

Är det över?

/

Är Äppelmarknaden över nu?

Måndag, och idag måste det kännas tungt för Lotta (VD Äppelmarknaden) att den största helgen på året är över. Eller är den verkligen det? Absolut INTE. Eftermarknaden fortsätter för dig som inte kunde vara där under huvudhelgen. Då kan du se tavlan och den fina utställningen.

Jag har filmat massor så jag tänkte bara ge dig lite bilder nu så att du får se hur vackert det var!

Detta var tredje gången vi var nere med Fredriks föräldrar och jag njuter och ser nya saker varje år. Jag har aldrig tidigare varit inne i utställningen men i år gjorde vi det och nu förstår jag inte hur jag kunnat missa det innan. Gud så vackert! Alla sorters äpplen låg uppradade och ramade in ett konstverk på den fina frukten. Där kan du även se alla motiv genom åren. 

I år smakade vi på ”Fläskestegshamburgare” och ”Äppelpizza”. JÄTTEGOTT!! Och såklart den vanliga äppelkakan =) Jag tyckte att där var så mycket mer mat i år. KUL! 

Även i år var Rasmus och Cornelia med =) Det gillade Mira

Emma Karp Lundström som återigen är tavlans konstnär fick presentera sitt alster tillsammans med Lasse Kronér. Emmas pappa var den förre konstnären och hon axlar rollen på ett fantastiskt sätt.

Kolla vad kul med text i tavlan! Läckert!

Den vackra omgivningen är magisk i Kivik!

ÄNTLIGEN fick Mira komma till Barnens Äppeludde och i år fick hon visa kusinerna. Nytt för oss i år var att Mira fick testa att gå på räddningsbåten. Nästa år ska vi INTE missa att låta Mira baka äppelpaj. Det hinner vi aldrig med. Och ändå var vi där båda dagarna i år. 

Men det allra viktigaste glöms inte bort. Det är äpplet som har fullt fokus!  Men vet du vad jag mer missade… att köpa med mig av de goda äpplena hem…. Skam på torra land!

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00