ANNONS

Sound of Music

/

En premiärkväll med Sound of Music

Igår var det en kväll med magi och Sound of Music. Det var tårar, skratt, rysningar och värme. Nöjesteaterns produktion av Sound Of Music är en tiopängare. När jag tänker på filmen så är den ganska seg och lång men det var INTE musikalen. Den var fantastisk.

Jag vet inte hur många gånger jag satt med tårarna i ögonen. Det hände nästan varje gång barnen var på scenen. Vilka hjältar barnskådespelarna var. Jag är i chock! När det har varit repetitioner har man fått följa barnskådespelarna på Nöjesteaterns Instagram och där har man fått se hur roligt dom har haft det. Jisses så duktiga och begåvade barn. Och självklart stående applåder till Elisa Lindström och Christopher Wollter (faktiskt från Veberöd) som är huvudrollsinnehavarna.

Nä, Sound of Music bör alla se. Vi är uppväxta med detta fenomen och hjärtat bultar hårt för varje sång och en historia som är så aktuell även idag. Tänk så många som måste lämna sina hem trots sin kärlek till sitt hemland.

Stående ovationer och jubel avslutade denna succékväll på Nöjesteatern

Sound of Music

Kändistätt som bara den när det var premiär på Nöjesteatern och Sound of Music. Å så var det vi =)

Alexandra är min ständiga följeslagare när det handlar om musik och teater. Världens finaste och bästa vän <3

Här kommer vår hjälte, Sven Melander. Har du sett honom ta ställning i politiska frågor? Vilken människa! Kolla gärna HÄR.

Nej jag kan inte med ord beskriva känslan man hade inombords när man lämnade den anrika teatern. Helt fantastiskt. Tyvärr har jag inte många foton för jag fotar aldrig under en föreställning. Jag tror för den delen att man inte får det heller. Här kommer lite pressbilder till dig och fler kan du se HÄR.

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00