ANNONS

Kick-off

/

Kick-off med Åse

Vad har jag och Åse gjort på vår kick-off? Förutom att vi har ätit och njutit på The Lodge har vi fått gjort en massa andra viktiga saker. Att vara influenser är ganska ensamt och därför är det så skönt att ha såna här träffar. Framförallt med en person som man fungerar så klockrent med.

Vi började torsdagen med promenad uppför mördarbacken och sen en god eftermiddagsfika och bjöds på kaffe från Sandby Rosteri och en härlig chokladkaka.

Jag tvingade ut Åse på en kort guidad tur längs vandringsleden för att få frisk luft. Stackaren hade fin skorna! Jag är som mest kreativ när jag rör på mig, synd att jag inte gör det så ofta bara. The Lodge ligger på toppen av Romeleåsen så du förstår nog att miljön är magisk.

Snygg altan jag hade va?

Vi skålade med bubbel i glasen och Åse bjöd på goda piroger i vår Lexington stuga innan det vad dags för spa och massage.
Recept på pirogerna har Åse lagt ut i sin blogg.

De stugorna vi bodde i är helt nypimpade med Lexingtontema. Så sjukt snyggt!

Åses bild

Det är en storslagen utsikt från spa:t! Just nu har det påbörjats en stor renovering som ska vara klart till sommaren. Då ska jag boka in en ny resa dit.

Jag tog en massage och Elin som masserade mig var så otroligt duktig och jag är kräsen som bara den! Jag funderar faktiskt på att åka dit till henne för att få massage fler gånger. Min massage kostade 395 kr och det tar jag som friskvård på jobbet =)

Vilken ljus det var över åsen på kvällen! Tyvärr missade vi solnedgången 🙁

Maten

Vid 20:00 var det dags att dra på sig finkläderna och ansiktet för kvällens middag. Jag vet inte vad som hade hänt men jag hade verkligen misslyckats fatalt med min packning. Som tur var hade jag Åse som resepartner och hon har allt. Det känns tryggt inför vår resa till Nerja om en vecka.

The Lodge ligger nära Veberöd där jag bor så vi är ofta här och äter lunch eller som denna gången bara lite jobb och mys. Jag har ALDRIG blivit besviken på det som har serverats till bords. Jag älskar kärleken och respekten till maten och de närproducerade råvarorna. Menyn för kvällen var följande:

Förrätt:
Tema Skogen: Matvete med svamp, getost, äpple, raps och chili. Sältan var magisk!

Huvudrätt:
Tema Slätten: Vildand, svartrot, fänkål, björnbär, cherie, raps och lök. Vad hade du tänkt om du hört att du skulle få sås baserat på björnbär till kött? Jag var skeptisk men ber så mycket om ursäkt.

Efterrätt:
Tema Himlen: choklad, hasselnöt, kastanj, karamell, yoghurt, raps och äpple. Och HALLELUJA vad gott, det var verkligen en smak av himlen.

Dags att sova…. Och här sover man lugnt för det är så lugnt och harmoniskt!

Kick-off

Vi avslutade med hårt arbete med vårt nya gemensamma projekt.

Vi lämnade aldrig frukostbordet utan satt kvar tills vi hade ätit lunch och tvingades lämna för att åka till familjerna.

Vårt paket är ett Vardagslyxpaket men vi lade till Spa-inträde och lunch på det! Jag är inte riktigt färdig med min berättelse om ett av mina guldkorn men ville visa er lite i alla fall! Så… det kommer mera =)

Mina andra besök på The Lodge kan du läsa om HÄR.

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Fnulan
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00